ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Παλίκουτσα πήρε μια “πρώτη γεύση” και από τις Ακαδημίες, συνεχίζει την αξιολόγηση

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα διάγει τις πρώτες του μέρες στον Άρη, έδωσε για πρώτη φορά το “παρών” σε παιχνίδι του ως τεχνικός διευθυντής της ομάδας, μετά το… ανεπίσημο “ντεμπούτο” του κόντρα στον Παναθηναϊκό και συνεχίζει την αξιολόγηση του κιτρινόμαυρου ρόστερ.

Την Κυριακή βρέθηκε στα αποδυτήρια και έζησε για πρώτη φορά την ομάδα από μέσα πριν παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Άρη.

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής χθες πήρε μια “πρώτη γεύση” και από τις Ακαδημίες του συλλόγου, δίνοντας το παρών στις προπονήσεις, ενώ θα συνεχίσει να ενημερώνεται για ότι έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Συγκεκριμένα είχε συνάντηση με τον γενικό αρχηγό των ακαδημιών Πάνο Αλεξιάδη, ο οποίος τον ενημέρωσε για την λειτουργία των τμημάτων υποδομής, τους ποδοσφαιριστές κ.α. Στόχος να αποκτήσει μια γενικότερη εικόνα και να ετοιμάσει το πλάνο της νέας σεζόν.

Όπως έχουμε σημειώσει και σε άλλο ρεπορτάζ, ο 44χρονος έχει μπει ήδη γενικότερα σε μία διαδικασία αξιολόγησης του έμψυχου δυναμικού και αυτή ενισχύεται μέσα από τα παιχνίδια, ώστε να διακρίνει τις ανάγκες και τι ενέργειες πρέπει να γίνουν. Ο Παλίκουτσα διαμορφώνει εικόνα και αυτό θα κάνει ως το τέλος της σεζόν.

To Top