Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη

Με τη διαδικασία των καταθέσεων των μαρτύρων υπεράσπισης, θα συνεχιστεί και σήμερα (30/03) για 20η μέρα η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Την Τρίτη (28/03) είχαμε καταθέσεις από συγγενείς των κατηγορουμένων, με τις οποίες συνεχίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, με κατηγορούμενους 12 οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η δίκη θα συνεχιστεί σήμερα, οπότε αναμένεται να συνεχιστεί η εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης, στον κατάλογο των οποίων περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- ιατροδικαστές που διορίστηκαν ως τεχνικοί σύμβουλοι για λογαριασμό κάποιων κατηγορουμένων. Οι καταθέσεις τους αναμένονται αργότερα, εντός των συνεδριάσεων του Απριλίου.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη

Συνεχίζεται σήμερα για 12η μέρα η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού με την εξέταση δεύτερου διασώστη του ΕΚΑΒ.

Να υπενθυμίσουμε ότι με την κατάθεση διασώστη του ΕΚΑΒ συνεχίστηκε στις 3 Μαρτίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, έπειτα από άγρια οπαδική επίθεση που δέχθηκαν στην περιοχή της Χαριλάου.

Ο μάρτυρας ήταν μέλος πληρώματος του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο της φονικής επίθεσης. Αναφερόμενος στον 19χρονο Άλκη και περιγράφοντας την εικόνα που αντίκρισε, είπε ότι «είχε αθρόα αιμορραγία», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «είχε χάσει 3 με 4 λίτρα αίμα» κι έφερε «κακώσεις μη συμβατές με ζωή».

Για τον φίλο και κολλητό του Άλκη, κατέθεσε ότι «ήταν τυχερός στην ατυχία του», τονίζοντας ότι εάν το ΕΚΑΒ δεν έφτανε εγκαίρως θα είχαμε δεύτερο νεκρό.

 

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη: Στο βήμα ξανά ο αστυνομικός

Συνεχίζεται σήμερα και μετά από δέκα ημέρες η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και την επίθεση στους φίλους του από οπαδούς του ΠΑΟΚ τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022 στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Στο βήμα θα βρεθεί ξανά ο αστυνομικός του τμήματος Ανθρωποκτονιών, που συμμετείχε στις έρευνες για τη σύλληψη των 12 κατηγορουμένων και είχε ξεκινήσει την κατάθεσή του στις 20 Φεβρουαρίου, ενώ σήμερα αναμένεται η εξέτασή του από τους υπόλοιπους συνηγόρους υπεράσπισης.

Ο ίδιος έκανε λόγο για στοχευμένη καταδρομική επίθεση με φονικά όπλα, ενώ σε ερώτηση της εισαγγελέως για το ποιος “χτύπησε τελικά τον Άλκη”, είπε ότι κανείς δεν το παραδέχθηκε.

Πηγή: Thesstoday.gr

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης, μετά από τη διακοπή που έγινε πριν μερικές μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία του 19χρονου από την επίθεση που δέχτηκε μαζί με φίλους του στην περιοχή Χαριλάου από ομάδα 12 οπαδών του ΠΑΟΚ.

Τι είχε προηγηθεί:

Η κατάθεση του φίλου του Άλκη που επέζησε

Για την επίθεση που δέχθηκαν ο Άλκης Καμπανός και οι φίλοι του τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων και τον τραγικό θάνατο του 19χρονου, κατέθεσε ο Α.Β., ένα εκ των δύο θυμάτων που επέζησαν.

Ο νεαρός περιέγραψε το απόγευμα και το βράδυ που προηγήθηκε, τη συνάντηση που είχε με τον Άλκη και τα άλλα τρία άτομα μέχρι να καταλήξουν στην οδό Γαζή και να εμφανιστούν οι κατηγορούμενοι, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι δράστες είχαν συνεργούς, που «μας είδαν και τους ενημέρωσαν για να έρθουν να μας βρουν». Ο μάρτυρας τόνισε πως δεν μπορούσε να φανταστεί πως εκείνο το μοιραίο βράδυ θα είχε αυτή την τραγική κατάληξη.

«Εκείνη την ημέρα εμείς οι 5 ήμασταν στις 20:00 στο πάρκο του Άρη. Κανονίσαμε να πάμε για καφέ στη Χαριλάου. Καθίσαμε ελάχιστα στο σύνδεσμο του Άρη, ήπιαμε ένα καφέ. Ξαναπήγαμε στο πάρκο.

Πήρα το μηχανάκι μου με τον Άλκη, το άφησα σε ένα μαγαζί κοντά στη Γαζή. Κάτσαμε και ήρθαν οι 12 και έγινε ότι έγινε.

Συνηθίζαμε να κάνουμε βόλτα και να μην καθόμαστε σε μαγαζί. Ξέρω την περιοχή γιατί πηγαίνω και παρακολουθώ τα ματς. Είμαι φίλαθλος αλλά δεν είμαι οργανωμένος, ούτε εγώ ούτε τα παιδιά, απλά ήρθαν οι 12 και σκότωσαν τον κολλητό μου.

Ψάχναμε ένα μέρος να κόβει ο αέρας, βρήκαμε τυχαία την πυλωτή στην Γαζή και πήγαμε να κάτσουμε εκεί, να μιλήσουμε και να φύγουμε. Κάτσαμε περίπου 40 λεπτά.

Μιλούσαμε για τα παιχνίδια, για τη σχολή, ο Άλκη έδινε την επόμενη μέρα και ήταν αγχωμένος», είπε ο Α.Β.

Φτάνοντας στο σημείο που κλήθηκε να περιγράψει την ώρα της επίθεσης, ο νεαρός εξήγησε πως λίγα δευτερόλεπτα πριν το επεισόδιο περίπου 7 άτομα πλησίασαν από αριστερά και δεξιά τα παιδιά που κάθονταν στα σκαλιά της πολυκατοικίας «περικυκλώνοντάς» τους:

«Καθόμασταν και αντιληφθήκαμε από αριστερά , από την Πλαστήρα, 4 άτομα να μας ρωτάνε τι ομάδα είμαστε. Ο ένας ήταν ψηλός και ξανθός αυτό μόνο θυμάμαι. Ήταν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες full face. Φαινόντουσαν μόνο τα μάτια. Το μόνο άτομο που δεν φορούσε κάτι ήταν ένα παιδί ξανθό που φορούσε half face και κάλυπτε μέχρι τη μύτη. Όλοι ήταν μαυροφορεμένοι επίτηδες για να μην δει κανείς κάτι μέσα στο σκοτάδι και ήταν σίγουρα οργανωμένο».
«Ήταν ψυχροί σαν δολοφόνοι. Ήρθαν για να σκοτώσουν»
Σύμφωνα με τον ίδιο όλοι οι εμπλεκόμενοι που τους προσέγγισαν στην οδό Γαζή έφεραν μαζί τους αντικείμενα και τους προσέγγισαν ψυχρά, «σαν δολοφόνοι. Ήρθαν να σκοτώσουν. Να κάνουν αυτό που κάνουν αθόρυβα και να φύγουν».

Περιγράφοντας όλη την επίθεση ο Α.Β. ανέφερε πως εκείνος που φορούσε half face ρώτησε τα παιδιά το περιβόητο «τι ομάδα είστε» και δευτερόλεπτα αργότερα ήρθαν και οι υπόλοιποι. Η επίθεση ήταν αστραπιαία σύμφωνα με τον μάρτυρα και ο ίδιος προσπάθησε όπως είπε, παρά τις μαχαιριές και τα χτυπήματα που είχε δεχθεί, να μην λιποθυμήσει γιατί θα τον σκότωναν.

«Ο ξανθός ρώτησε τι ομάδα είμαστε. Απάντησα Άρης. Δεν κατάλαβα γιατί είχαν έρθει. Περπατούσαν προς εμάς, ήρεμα και ψυχροί.

«Κοκάλωσα όταν είδα το δρεπάνι»

Μετά αντιλήφθηκα από τη δεξιά μεριά περισσότερα άτομα γύρω στα 5-6. Το μόνο πράγμα που είδα ήταν το δρεπάνι και κοκάλωσα. Σκέφτηκα να αμυνθώ και σήκωσα το κράνος μου. Ερχόντουσαν προς τα εμένα. Φαινόντουσαν οι προθέσεις τους. Σήκωσα το κράνος από τη μηχανή για αυτοάμυνα. Μόνο εγώ είχα κράνος. Χτύπησα έναν στο κεφάλι και έκανε κάποια βήματα πίσω και ήρθε προς εμένα και με χτύπησε αριστερά στο πόδι με ένα μαχαίρι, και στο μπούτι έχω αρκετές και στη δεξιά πλευρά.

Υπήρχαν κάποιοι που ήρθαν σε μένα και με κρατούσαν, με χτυπούσαν. Πάνω από 4 άτομα. Το ποιος με χτύπησε με το μαχαίρι δεν το ξέρω νομίζω είχα διάφορες μαχαιριές από διάφορα άτομα. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Με χτύπησαν με ξύλο και με το δρεπάνι. Είδα αυτόν που το κρατούσε να με χτυπάει αλλά όχι βαθιά», επεσήμανε ο μάρτυρας.
Ανάμεσα στα χτυπήματα ο νεαρός ακούει τον Άλκη να φωνάζει «βοήθεια»: «Ο Άλκης ήταν πεσμένος δίπλα στα σκαλοπάτια αριστερά. Εγώ ήμουν όρθιος πάνω στα σκαλιά με είχαν κολλήσει στον τοίχο. Έφυγα και πήγα να δω που είναι ο Άλκης και τον είδα κάτω και πάνω του πολλά άτομα να τον χτυπάνε. Ο Άλκης ήταν πεσμένος στο έδαφος και πάνω του ήταν σίγουρα 10 άτομα.

Είδα σίγουρα να κρατάνε ξύλα αλλά δεν πρόλαβα να κοιτάξω πολύ παραπάνω γιατί προσπαθούσα να καλυφθώ κι εγώ. Προσπάθησα να πέσω πάνω να σώσω ότι μπορώ αλλά με κράτησαν στη γωνία. Στη συνέχεια με χτυπά στο κεφάλι με ξύλο ένας από αυτούς που χτυπούσαν τον Άλκη. Προσπάθησα να μη λιποθυμήσω γιατί θα με σκότωναν.

Κατάφερα να μείνω ξύπνιος και έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα ξεκίνησαν να φεύγουν. Το τελευταίο που θυμάμαι είναι να με χτυπάνε στο κεφάλι. Έφευγαν τρέχοντας, οι περισσότεροι από την Πλαστήρα. Κατέβηκα τα σκαλάκια και σήκωσα τον Άλκη, έκανε 2-3 βήματα, πήγε στο παρτέρι, κάθισε και προσπάθησα να του δώσω βοήθεια. Μετά από λίγα λεπτά ήρθε και η αστυνομία. Δεν πρόλαβα να επικοινωνήσω με κανέναν άλλο. Τον πρώτο που πήρα ήταν ο πατέρας μου».
Έκανε δυο τρία βήματα πήγε στο παρτέρι και έκατσε εκεί. Προσπάθησα να τον βοηθήσω. Πήρα τον πατέρα μου να του πω τι έγινε και λίγο μετά ήρθε η αστυνομία».

Μετά την επίθεση ο νεαρός Α.Β. έφερε στο σώμα του πολλές μαχαιριές στα πόδια, στην παλάμη του χεριού και ένα ισχυρό τραύμα στο κεφάλι.
Απαντώντας σε ερώτηση του κ. Κούγια ο μάρτυρας επεσήμανε πως κατά τη γνώμη του “συμμετείχαν και άλλα άτομα εκτός του σημείου τα οποία πέρασαν νωρίτερα και με κάποιο τρόπο μας είδαν, ενημέρωσαν όποιους ενημέρωσαν και λίγο αργότερα ήρθαν οι 12”.

«Δεν είμαστε οργανωμένοι οπαδοί στον Άρη»

Σε ερωτήσεις που δέχθηκε τόσο από τους δικαστές όσο και την εισαγγελέα της έδρας, ανέφερε ότι αυτό που τον σόκαρε περισσότερο ήταν όταν είδε το δρεπάνι. Τόνισε δε, ότι κανένας από την παρέα των πέντε νεαρών δεν είναι οργανωμένος οπαδός του Άρη, ενώ σε ερώτηση για το εάν τον πλησίασε κανείς όλο αυτό το διάστημα για να του ζητήσει συγγνώμη, απάντησε αρνητικά.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη – Καταθέτουν μάρτυρες κατηγορίας

Με την κατάθεση του πατέρα Αριστείδη Καμπανού και της μητέρας του Άλκη, Μελίνας Κακουλίδου συνεχίστηκε την Τρίτη η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του 19χρονου γιου τους και τον τραυματισμό άλλων δύο φίλων του τον περασμένο Φεβρουάριο, στην περιοχή της Χαριλάου.

Η δίκη διακόπηκε μετά από 3.5 ώρες και συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη. Με τις καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας συνεχίζεται για 4η μέρα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης η δίκη. Ανάμεσα στους μάρτυρες που πρόκειται να εξεταστούν στις επόμενες δικάσιμους είναι η αδελφή του Άλκη και οι φίλοι του που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου και δέχθηκαν επίθεση από τους 12 κατηγορούμενους.

Υπενθυμίζουμε το χρονικό της περασμένης Τρίτης και τα όσα διαδραματίστηκαν:

Μητέρα του Άλκη: «Ούτε μια συγνώμη από τις 12 μάνες»

«Εδώ και ένα χρόνο περιμένω αυτήν την στιγμή. Είμαι η μάνα του Άλκη» φώναξε δυνατά απευθυνόμενη στους 12 κατηγορούμενους.

Σε κατάσταση έντονα φορτισμένη ψυχολογικά η μητέρα του Άλκη πρόσθεσε: «Αν είχαν μια σταγόνα αλήθειας θα με έβλεπαν στα μάτια. Στα μάτια μου θα έβλεπαν και τον Άλκη. Τους έβλεπα καιρό, τους μελέτησα ήθελα να δω ποια είναι αυτά τα παιδιά που δολοφόνησαν το δικό μου παιδί».

Όπως είπε η μητέρα του Άλκη «ήταν μια ανείπωτη κτηνωδία που έζησε το παιδί μου. Και καμία από τις 12 μάνες δεν επικοινώνησε να μου ζητήσει συγνώμη». «Έχω ένα ερώτημα: γιατί τον σκότωσαν. Ήταν ραντεβού θανάτου; Ήταν καβγάς; Τι σας έφταιξε ο λεβέντης μου. Ήταν 1,90. Το παιδί μου έχει 30 χτυπήματα. Πολτοποίησαν το κρανίο του και κανείς δεν παραδέχτηκε ότι τον χτύπησε. Αυτά δεν έγιναν από μόνα τους».

«Σηκώστε το κεφάλι! Αν είχαν μια σταγόνα αλήθειας θα με κοιτούσαν κατάματα! Στα μάτια μου θα έβλεπαν τον Άλκη. Ήθελα να δω εγώ, ποια είναι αυτά τα παιδιά, που δολοφόνησαν το δικό μου. Και τώρα είμαι εδώ. Τους έβλεπα καιρό, τους μελέτησα ήθελα να δω ποια είναι αυτά τα παιδιά που δολοφόνησαν το δικό μου παιδί».

Αναφερόμενη στον χαρακτήρα του Άλκη είπε: «Δεν υπάρχουν λόγια να μιλήσω για τον Άλκη. Μόνο μία λέξη. Αγάπη. Αυτή θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει. Αποδεχόταν και αγαπούσε τους πάντες, όλα τα παιδιά ήταν στην παρέα του. Είχε διαμορφωμένη προσωπικότητα και ήξερε τα όριά του. Ήταν ένα παιδί γεμάτο χαρίσματα, χαμόγελο, και ειλικρίνεια». Μεγαλώνοντας, προσθέτει, εξελίχθηκε σε ένα σοφό παιδί. «Ποτέ δεν έλεγε “το δικό μου σπίτι στη Θεσσαλονίκη”, αλλά έλεγε πάντα “το σπίτι της παρέας”. Σεβόταν ακόμη και την ψυχολογία των ζώων, ακόμη και μίας γατούλας».

Πατέρας του Άλκη: «Ήθελαν να σκοτώσουν-Προσχεδιασμένη η επίθεση, έδρασαν στρατιωτικά»

Μπαίνοντας στο δικαστικό μέγαρο, ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη ρωτήθηκε για τις συγγνώμες των 12 που κατηγορούνται για τη δολοφονία του γιου του. «Θα προτιμούσα τη συγγνώμη να την πουν μπορούσα από το μνήμα του Άλκη» ανέφερε ο πατέρας του Άλκη.

Για προσχεδιασμένο, οργανωμένο και ψυχρό έγκλημα μίλησε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, στην κατάθεσή του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, με την οποία άνοιξε ο κύκλος της εξέτασης των μαρτύρων, στη δίκη για τη δολοφονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, εναντίον του 19χρονου φοιτητή, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022.

Κάνοντας επίκληση στην ιδιότητά του ως πρώην στρατιωτικός και αναφερόμενος στον τρόπο που ενήργησαν οι δώδεκα κατηγορούμενοι, ο Αριστείδης Καμπανός χρησιμοποίησε εκφράσεις, όπως «επιχείρηση ανορθόδοξου πολέμου», «φάλαγγα» και «σιγή ασυρμάτου». «Ήθελαν να σκοτώσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αριστείδης Καμπανός, υπογραμμίζοντας ότι μαζί με τη ζωή του Άλκη κατέστρεψαν τη ζωή όλης της οικογένειάς του.

Συγκινησιακά φορτισμένος, ο μάρτυρας αναφέρθηκε στα τελευταία λόγια του Άλκη, όταν ο άτυχος πρωτοετής φοιτητής εκλιπαρώντας τους κατηγορούμενους φώναξε «μη με χτυπάτε άλλο», σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «δεν ξέρω πώς είναι ο ψυχισμός του ανθρώπου και πώς φτάσαμε στο σημείο αυτό».

Ανέφερε δε, ότι ουδέποτε έχει πάει στο σημείο της δολοφονίας, ενώ για τη συγγνώμη που ζήτησαν κάποιοι εκ των κατηγορουμένων, ο Αριστείδης Καμπανός τόνισε: «Άλλο η συγγνώμη κι άλλο η συγχώρηση. Ας ζητήσουν συγχώρηση από το Θεό».

Περιγράφοντας τον χαρακτήρα του γιου του, ο μάρτυρας είπε ότι ήταν ένα παιδί ήσυχο, ήρεμο που δεν έκανε ποτέ φασαρίες και δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα. «Δεχόμασταν ευμενείς σχολιασμούς για την ποιότητα του χαρακτήρα του», κατέθεσε, αποκαλύπτοντας πως ο 19χρονος υπήρξε πνευματικός του πατέρας. «Πιθανόν να ακουστεί ειρωνικό. Ήταν ο πνευματικός μου πατέρας, η φωνή της συνείδησης», ανέφερε και εξήγησε: «Εγώ ως στρατιωτικός συγχυζόμουν και θύμωνα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που μου συνιστούσε να συμπεριφέρομαι φιλικά προς τους ανθρώπους, να μην συγχύζομαι, να μην θυμώνω».

Απαντώντας σε ερώτηση της εισαγγελέως της έδρας για το εάν ο γιος του ήταν οπαδός, ο Αριστείδης Καμπανός κατέθεσε: «Ήταν απλός φίλαθλος του Άρη, αγαπούσε τον Άρη. Ζήτημα να είχε πάει πέντε φορές στο γήπεδο. Δεν ανήκε σε κανέναν σύνδεσμο».

Χωρίς να γυρίσει να κοιτάξει ούτε στιγμή τους 12 κατηγορούμενους, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο μάρτυρας, στην εισαγωγική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τον γιο του, λέγοντας τα εξής: «Η τελευταία επικοινωνία μας ήταν στις 31 Ιανουαρίου, στις 8.15 το βράδυ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μέσω εφαρμογής και μου είπε ότι βρισκόταν στην φοιτητική λέσχη και θα επέστρεφε για να συνεχίσει το διάβασμα καθώς έγραφε την επόμενη μέρα μάθημα. Απ’ ό,τι πληροφορήθηκε βγήκε για βόλτα με τους φίλους του στη Χαριλάου. Ο αδελφός μου επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου, για να μού πει για το περιστατικό».

Με φωνές και βαριές κουβέντες ξεκίνησε η διαδικασία

Ο Άλκης Καμπανός έπεσε νεκρός από τα χτυπήματα μίσους χούλιγκαν που εκείνο το βράδυ είχαν βγει αποφασισμένοι να κάνουν κακό. Οι 12 που κατηγορούνται δηλώνουν αθώοι, αν και παραδέχονται πως την επίμαχη νύχτα βρίσκονταν στον τόπο του εγκλήματος. Ο Αλέξης Κούγιας εκπροσωπεί στους γονείς του αδικοχαμένου νεαρού και ο Βασίλης Ταουξής που συγκρούστηκε μαζί του, έναν εκ των κατηγορουμένων. Εκείνον που δηλώνει «ταξιτζής» και υποστηρίζει ότι απλώς μετέφερε τους φίλους του, στο σημείο της ενέδρας.

Ένταση μεταξύ των δικηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης επικράτησε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγεται η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Με την έναρξη της συνεδρίασης, ζήτησε να λάβει τον λόγο ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης των 12 κατηγορούμενων Βασίλης Ταουξής, προκειμένου να κάνει δήλωση, σχολιάζοντας χθεσινή τοποθέτηση του συνηγόρου πολιτικής αγωγής Αλέξη Κούγια, ο οποίος με αφορμή τη δίκη έκανε λόγο για κλίμα τρομοκρατίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο Κούγιας απάντησε σε υψηλούς τόνους και ακολούθησαν λεκτικοί διαξιφισμοί με εκατέρωθεν βαριές εκφράσεις. Το δικαστήριο διέκοψε για λίγα λεπτά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

To Top