ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σε θέσεις μάχης ο Άρης, περιμένει την δικαίωση

Σε θέσεις μάχης βρίσκεται ο μπασκετικός Άρης, περιμένει την δικαίωση, μετά τα όσα τραγελαφικά έγιναν την Κυριακή στον αγώνα με τον Περιστέρι.

Ο αρχηγός του Άρη Σταύρος Σχίζας υπέγραψε την ένσταση δυο σελίδων για το ματς που εξελίχθηκε σε παρωδία, μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά της Τσαρούχα, η οποία “υπέγραψε” με τη σειρά της μια μπασκετική… πλαστογραφία στο παρκέ. Η ΚΑΕ αναμένεται να καταθέσει υπόμνημα στην εκδίκαση της ένστασης με βίντεο και αποδείξεις ό,τι δεν υπήρχε θέμα εκκένωσης του γηπέδου.

Χθες η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με αφορμή όσα συνέβησαν, κάνοντας λόγο για προσπάθεια αφανισμού της ομάδας. Παράλληλα κατέστησε σαφές ότι: “Η ομάδα μας θα κυνηγήσει με κάθε ένδικο μέσο την ανατροπή όσων έγιναν, ακόμα κι αν χρειαστεί η υπόθεση να «τραβήξει» και μετά το τέλος της σεζόν”.

Όπως τόνισε από την πλευρά του, ο Λευτέρης Αρβανίτης, πρόεδρος του ΑΣ Άρης και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ: «Τελειώσαμε το συμβούλιο στις 6 το πρωί. Όσον αφορά την ένσταση που κάναμε, περιμένουμε να δικαιωθούμε και να ξαναγίνει το παιχνίδι! Όλο αυτό που έγινε σε βάρος μας, άλλη μια φορά, ήταν πολύ άδικο γιατί δεν είχε συμβεί το παραμικρό στο να φτάσουμε σε αυτό το σημείο ώστε να εκκενωθεί το γήπεδο. Μιλάμε για ένα γήπεδο που έχει κάνει έξι sold outs όλη τη χρονιά και έχουμε και συνέχεια, ένα γήπεδο γεμάτο μικρά παιδιά και οικογένειες. Φρόντισε η κυρία Τσαρούχα να το αδειάσει… Όπως είχε προσπαθήσει να το κάνει στον αγώνα με το Λαύριο.

Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν την τυπική κλήση τους από τον αθλητικό δικαστή για να χαράξουν άμεσα την επόμενη κίνηση τους.

To Top