ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περνάει από εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Ο Άρης συμφώνησε με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να δρομολογηθεί η επικύρωση της συμφωνίας.

Ο 36χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από την Ανόρθωση, ο Άρης κινήθηκε αθόρυβα και προχώρησε σε συμφωνία για έξι μήνες, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ποντάροντας στην εμπειρία του και την όρεξη του να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει αγωνιστεί συνολικά στην καριέρα του σε 467 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 94 γκολ με 43 ασίστ. Έχει φορέσει τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ατρόμητου και στην Ιταλία των Βερόνα, Μπολόνια, Σαμπντόρια, ενώ τα τελευταία δυο χρόνια ήταν στην Ανόρθωση. Επίσης έχει 35 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα, με ένα γκολ.

Πλέον αναμένεται ίσως και σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν, πιάνοντας άμεσα δουλειά.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περνάει από εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Καμάτσο

Από χθες είναι εδώ ο Ράφαελ Καμάτσο για τον Άρη! Ο Πορτογάλος βρίσκεται από  χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Η άφιξη του 22χρονου ποδοσφαιριστή έγινε με καθυστέρηση περίπου 1,5 ώρας, όμως είναι εδώ και λίγες ώρες “κάτοικος Θεσσαλονίκης”.

Ο Καμάτσο θα περάσει σήμερα εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και εφόσον πάνε όλα καλά θα ανακοινωθεί κι επίσημα από τον Άρη για να πιάσει δουλειά το συντομότερο δυνατό!

Θα είναι η 7η φετινή μεταγραφή του Άρη, μετά τους Πίρσμαν, Ντιόπ, Γκρέι, Μαζαουί, Νταμπό, Οντουμπάγιο!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περνάει από εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Κόρχουτ

Τα τυπικά απομένουν για να επικυρωθεί η συμφωνία του Άρη με τον Μιχάι Κόρχουτ, που από χθες το απόγευμα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Ούγγρος αμυντικός, πρόκειται σήμερα το πρωί να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη -χρονικής διάρκειας 1,5 έτους- ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και να προπονηθεί για πρώτη φορά με την νέα του ομάδα.

Επιθυμία του Σάββα Παντελίδη, είναι να τον έχει άμεσα στη διάθεσή του, προκειμένου να τον προετοιμάσει κατάλληλα για το μεθεπόμενο αγώνα, καθώς δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με την Λαμία. Όμως δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Λάρισα εκτός έδρας.

Το θετικό είναι πως προέρχεται από ένα πρώτο εξάμηνο όπου είχε αγωνιστικό ρυθμό, καθώς στο τελευταίο ματς που αγωνίστηκε ήταν στις 25 Δεκεμβρίου.

To Top