ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθοριστική μέρα για Τόνσο, σήμερα οι τελικές επαφές για να έρθει στον Άρη!

Μετά τον Μιχάι Κόρχουτ, η επόμενη μεταγραφή του Άρη θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Μαρτίν Τόνσο, που έχει συμφωνήσει προφορικά με τους “κιτρινόμαυρους”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Αργεντινός τα έχει βρει σε όλα με τον Άρη, ωστόσο απομένει μία τελική συνάντηση που θα έχει ο ίδιος και ο εκπρόσωπός του με την διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης και η οποία θα γίνει σήμερα.

Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, αλλά και το γεγονός πως στον Αστέρα Τρίπολης ήδη αναζητούν τον αντικαταστάτη του, δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή του 30χρονου επιτελικού μέσου στους “κιτρινόμαυρους”.

Στη χθεσινή επαφή των ιθυνόντων του Άρη με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αλλά και τον ατζέντη του στην Ελλάδα, παρατηρήθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων και υπήρξε συμφωνία για το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Από πλευράς Άρη θα καλυφθεί η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τους Αρκάδες, ώστε άμεσα να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη, να παρουσιαστεί και να ξεκινήσει προπονήσεις με την νέα του ομάδα.

 

 

To Top