ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Παναθηναϊκός για Μποχωρίδη και ο Άρης

Ο Άρης θέλει να διατηρήσει στις τάξεις του τον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Δημήτρη Φλιώνη, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι. Για τον Φλιώνη υπάρχουν θετικές ενδείξεις, τόσο από την πλευρά του παίκτη, όσο και από τη μεριά της διοίκησης, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν όταν ο Άρης καταθέσει την επίσημη πρότασή του.

Την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες από την Αθήνα ότι στις τάξεις του Παναθηναϊκού «εξετάζουν» περιπτώσεις για την στελέχωση του ελληνικού στοιχείου. Εκτός από τον Λεωνίδα Κασελάκη που υπάρχει στο «πράσινο» μπλοκάκι, κοιτάζουν πολύ «ζεστά» την επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στο ΟΑΚΑ.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού: “Ένας παίκτης που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Άρη, γνωρίζει τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, έχει παραστάσεις από την EuroLeague και θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στα γκαρντ ερχόμενος από τον πάγκο. Τη φετινή σεζόν είχε στην EKO Basket League 14,6 πόντους, 5,1 ριμπάουντ, 4,6 ασίστ και 1,1 κλέψιμο κατά μέσο όρο με 60% στα δίποντα, 31% στα τρίποντα και 77% στις βολές”.

Από την πλευρά του ο Μποχωρίδης έχει εκφράσει την θέληση του να μείνει στον Άρη, αλλά μπαίνει στο τραπέζι το θέμα των παλαιότερων οφειλών προς το πρόσωπο του. Στα 26 του, σκέφτεται και το οικονομικό σκέλος, αναζητώντας ένα υψηλότερο συμβόλαιο από αυτό που είχε φέτος, ενώ και ο Άρης με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα δε δείχνει πως μπορεί να καλύψει τέτοιες ενδεχόμενες απαιτήσεις του παίκτη.

Προς το παρόν φυσικά όλα είναι ανοιχτά, με τις εξελίξεις να δρομολογούνται τις επόμενες βδομάδες, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

To Top