Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε Μιλόγεβιτς και Μπαξεβάνο

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Νίκου Μπαξεβάνου προχώρησε ο Πανιώνιος, ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα του Άρη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο 19χρονος (16 Ιουλίου 1999) κεντρικός αμυντικός ανήκει στη Λάτσιο μέχρι το 2022 και για τα επόμενα δύο χρόνια παραχωρήθηκε ως δανεικός στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Μπαξεβάνος είναι διεθνής με την U19 της Ελλάδας.

Στη Λάτσιο πήγε το 2016, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του Άρη. Από τότε έπαιζε στην Primavera της ιταλικής ομάδας. Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Μπαξεβάνου. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός που αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο στη Λάτσιο, θα φοράει την φανέλα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για τα δυο επόμενα χρόνια”.

Επίσης παίκτης του Πανιωνίου είναι και τυπικά ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς. Ο γιος του Βλάνταν, προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και πρώην κόουτς της ομάδας της Νέας Σμύρνης, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που έχει τριετή διάρκεια.

Ο Μιλόγεβιτς είναι αριστερός εξτρέμ, 21 ετών, που έμεινε προ ημερών ελεύθερος από τη Βοϊβοντίνα. Παρότι σερβικής καταγωγής, είναι διεθνής με την U21 της Εθνικής Ελλάδας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 38 συμμετοχές με τη Βοϊβοντίνα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σημειώνοντας τρία γκολ. Ακόμα και την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 είχε “γεμάτη” χρονιά, αγωνιζόμενος τότε στην Τσουκαρίτσκι.

To Top