ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Παντελίδης “βλέπει” δύο παίκτες σαν… μεταγραφές καλοκαιριού!

Ο καθένας θα είναι έτοιμος σε διαφορετική στιγμή μέσα στο καλοκαίρι, αλλά θα μπορούσαν κάλλιστα και οι δύο να χαρακτηριστικού ως… μεταγραφές καλοκαιριού, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Σάββας Παντελίδης έχασε πολύ νωρίς, μόλις μπήκε το 2019 τον Μπρούνο Γκάμα με τραυματισμό, ενώ δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τον Μάρτιν Τόνσο, που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Άρη αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών.

Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος είναι πλέον έτοιμος και μόλις θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Άρη θα αποτελέσει ένα προσωπικό “στοίχημα” για τον προπονητή των “κιτρινόμαυρων”, καθώς αποτέλεσε δική του επιλογή τον περασμένο Ιανουάριο.

Άλλωστε, με τα “κιτρινόμαυρα” έπαιξε μόλις σε 5 αγώνες, χωρίς να δείξει πολλά από την πραγματική του αξία και όσα είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια σε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο.

Από την άλλη, ο Μπρούνο Γκάμα θα είναι σε θέση να προπονείται σε υψηλούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα τον Αύγουστο. Ένας εκ των ποιοτικότερων παικτών του Άρη, ο Πορτογάλος εξτρέμ θα είναι σε θέση να βοηθήσει με την ευχή όλων φυσικά, να γυρίσει ακόμα πιο δυνατός μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστού).

To Top