ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το ιδιαίτερα απαιτητικό καλοκαίρι του Σιώπη…

Το “μηχανάκι” της μεσαίας γραμμής του Άρη θα κάνει από νωρίς φέτος τα… χιλιόμετρά του, καθώς η κλήση του στην Εθνική ομάδα μειώνει κατά πολύ το διάστημα ξεκούρασής του.

Ο 25χρονος μέσος θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής σε λίγες μέρες, καθώς στις 22 του μήνα η “γαλανόλευκη” θα αναχωρήσει με προορισμό την Ολλανδία για προετοιμασία. Εν συνεχεία ακολουθεί το φιλικό με την Τουρκία στις 30/5, για να συνεχιστεί η προετοιμασία, αυτή τη φορά να μπει στην τελική της ευθεία για τα ματς των προκριματικών με Ιταλία 8/6 και Αρμενία 11/6.

Η προετοιμασία του Άρη θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα στις 18 Ιουνίου, όπου θα γίνει και η πρώτη συγκέντρωση.

Φυσικά και εκείνο το διάστημα, ο Μανώλης Σιώπης ενδεχομένως να ξεκουράζεται, καθώς δεν θα είναι και τόσο απαραίτητη η παρουσία του. Άλλωστε στο πρώτο στάδιο οι προπονήσεις γίνονται πάντα με γνώμονα την προετοιμασία των παικτών για το βασικό στάδιο. Με την συμμετοχή του στην Εθνική ο Σιώπης θα έχει αγωνιστικό ρυθμό και καλή φυσική κατάσταση. Ενδεχομένως, να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με τον Άρη, λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Ολλανδία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Φυσικά, όλα αυτά με την απαραίτητη προϋπόθεση πως θα είναι στις αποστολές κάθε αγώνα, κάτι που μοιάζει ως το πλέον πιθανότερο. Ο Μανώλης Σιώπης ίσως έκανε φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, ενώ σίγουρα ήταν ο καλύτερος Έλληνας στη θέση του στη Σούπερ Λιγκ…

 

To Top