Ο Πανόπουλος θετικός για εισιτήρια στον κόσμο του Άρη, αλλά…

Ο Άρης στρέφεται στον αγώνα με την Ξάνθη, ο κόσμος των κίτρινων θέλει να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και ήδη η ΠΑΕ έχει ζητήσει εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Όπως σε κάθε παιχνίδι, επιθυμία των οπαδών του Άρη είναι να βρεθούν στο πλευρό στην ομάδα τους στα Πηγάδια της Ξάνθης, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι την Τρίτη, όταν και θα πραγματοποιηθεί στη θρακική πόλη η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης μεταξύ των ΠΑΕ του Άρης, της Ξάνθης και της αστυνομικής διεύθυνσης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η θρακική ΠΑΕ (βλέπε Χρήστος Πανόπουλος…) είναι καταρχήν θετική στο αίτημα που κατέθεσαν οι κίτρινοι, για να πάρουν εισιτήρια για το πέταλο του γηπέδου των Πηγαδίων, ωστόσο την τελική απόφαση θα πάρει η Αστυνομία.

Σε ανάλογες περιπτώσεις είναι αρνητική. Πολύ πιθανό είναι να γίνει μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Άρη στην Ξάνθη. Απορίας άξιο είναι και σε ποια τιμή θα είναι τα εισιτήρια, γιατί στο παρελθόν, όλοι γνωρίζουν ότι η Ξάνθη και ο Πανόπουλος είχαν τιμές… Μπαρτσελόνα στα παιχνίδια τους με τους κίτρινους.

 

To Top