Παλιάτσιος: «Πρωταγωνιστής ο Άρης στις νεαρές ηλικίες»

Ο Άρης οφείλει να πρωταγωνιστεί στις νεαρές ηλικίες και το επιβεβαιώνει κυνηγώντας το «ριπίτ» στο πρωτάθλημα Κ-20, στόχος για τον οποίο ο εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας, Πάρης Παλιάτσιος, μίλησε στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου.

Για το χθεσινό παιχνίδι της ανδρικής ομάδας με τον Λεβαδειακό, ο νεαρός άσος είπε: «Ήταν πολύ καλός ο Άρης, μου άρεσε το πάθος που είχαν οι παίκτες, έβγαλαν ψυχή και έδειξαν από την αρχή ότι θέλουν να πάρουν το παιχνίδι. Τους κλείσαμε στην εστία τους από την αρχή και πήραμε το παιχνίδι».

Για το αντίστοιχο ματς της Κ-20, σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε πολύ καλά αν και μπήκαμε λίγο μουδιασμένα. Μπορούσαμε να κάνουμε γκολ και στο πρώτο ημίχρονο αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Πρέπει να κερδίσουμε τέτοια ματς αν θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το γκολ που πέτυχε ο ίδιος, κράτησε χαμηλούς τόνους: «Αυτό δεν με αγγίζει πολύ. Σημαία έχει ότι κέρδισε η ομάδα. Κοιτάμε μπροστά, με δουλειά, σοβαρότητα όλοι μαζί να διεκδικήσουμε το στόχο μας. Παίζουμε καλά, βγαίνουν αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Θέλουμε να το ευχαριστιέστε κι εσείς, κι εγώ και ο κόσμος. Αν παίρνουμε και καλό αποτέλεσμα, θα είναι διπλή χαρά».

Για το γεγονός ότι Κ-20 και Κ-17 πρωταγωνιστούν, επισήμανε: «Ο Άρης πρέπει να πρωταγωνιστεί σε αυτές τις ηλικίες. Ανέκαθεν το έκανε και φέτος τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Επειδή πέρσι η Κ-20 πήρε το πρωτάθλημα, δεν θέλαμε φέτος μια αντίθετη πορεία. Μέχρι στιγμής πάμε καλά».

Για την παρουσία του στο πρόσφατο διεθνές τουρνουά της Ρωσίας με την Εθνική Νέων, τόνισε: «Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Αποκομίσαμε πολλά. Πιστεύω να μας δοθεί η ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε πάλι την Εθνική, γιατί είναι τιμή μας να φοράμε το εθνόσημο».

Για τα περσινά 22 γκολ που είχε σημειώσει με την Κ-17 και τις διαφορές με το φετινό πρωτάθλημα της Κ-20: «Το περσινό πρωτάθλημα ήταν λίγο πιο αδύναμο από το φετινό. Φέτος όλοι οι παίκτες είναι ένα μικρό βήμα πίσω από την πρώτη ομάδα. Το πρωτάθλημα φέτος είναι πιο δυνατό και ο ανταγωνισμός μεγαλύτερος».

Για το προσεχές ματς με την Ξάνθη, ανέφερε: «Από σήμερα που ξεκινάει η προετοιμασία θα δουλέψουμε με σοβαρότητα για να πάρουμε το παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια με υποδεέστερες ομάδες θα πρέπει να τα κερδίζουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, τέλος, υπογράμμισε: «Είμαστε μία οικογένεια. Όλοι έχουμε ένα στόχο, δουλεύουμε γι’ αυτόν. Είμαστε φίλοι μεταξύ μας και ο προπονητής μας, ο Νίκος Πασσιαλής, μας λέει συνέχεια να δουλέψουμε για να φτάσουμε στην πρώτη ομάδα».

To Top