Ο Παπέττας νέος πρόεδρος στο Super 3 Κύπρου

Ο Τάκης Παπέττας ανέλαβε νέος πρόεδρος στο Super 3 Κύπρου, ένα σημαντικό προπύργιο των κιτρινόμαυρων στην μαρτυρική μεγαλόνησο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι/ες και μέλη του συνδέσμου μας SUPER 3 ΚΥΠΡΟΥ OFFICIAL σε Ελλάδα και Κύπρο θα ήθελα εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου να σας πληροφορήσουμε τα ακόλουθα:

1. Έχει εκλεγεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο με προεδρεύοντα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Τάκη Παππέτα εκ των πρωτεργατών του συνδέσμου μας στο νησί.

2. Θα θέλαμε και επισήμως να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους στον σύνδεσμο τον απερχόντα Πρόεδρο του συνδέσμου μας Σπύρο Παπαϊωάννου και τον πρώην υπεύθυνο επικοινωνίας Δημήτρη Μανουσάκη και να τονίσουμε ότι στον σύνδεσμο μας όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και κανείς δεν περισσεύει.

3. Δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση να εμπλακούμε σε οποιαδήποτε συζήτηση ή αντιπαράθεση δημόσια στην σελίδα μας στο Facebook. Όποιος έχει οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έρθει να το συζητήσουμε και να το λύσουμε κατ’ ιδίαν χωρίς να εκθέτει τον σύνδεσμο στην σελίδα μας στο Facebook. Είναι λυπηρό ενώ ο σύνδεσμος μας έλαβε τόσα κολακευτικά σχόλια και συγχαρητήρια για την φιλοξενία του ΆΡΗ μας στην Κύπρο κάποιοι να τον εκθέτουν δημόσια.

4. Ο σύνδεσμος ARIS SUPER3 CYPRUS δημιουργήθηκε εδώ και χρόνια ως απόδειξη της αγάπης μας προς την ομάδα και έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική και εκτίμηση ανά το πανελλήνιο. Ως εκ τούτου ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου

Ο πρόεδρος Τάκης Παππέτας.

To Top