Ο Παπαδόπουλος αποκάλυψε ενδιαφέρον του δήμου Λαγκαδά για αγορά μετοχών της ΠΑΕ

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρη, Νίκος Παπαδόπουλος κατά την διάρκεια της εξέτασής του ως μάρτυρας υπεράσπισης της ΠΑΕ Άρης για την υπαγωγή στο άρθρο 99.

Kατά την εξέτασή του, ο Παπαδόπουλος απάντησε με μεγάλη ευχέρεια στις επιθετικές ερωτήσεις του συνήγορου του Μιχάλη Σηφάκη, αλλά και ότι ρώτησε η εκπρόσωπος του Διγενή Λακκώματος κ. Μόκκα. Εξήγησε τι γίνεται με τα οικονομικά δεδομένα, για ποιους λόγους είναι βιώσιμος ο Άρης, ενώ ανέλυσε ότι με την συμπλήρωση 100 χρόνων αναμένονται μεγάλες προωθητικές ενέργειες που θα φέρουν πολλά έσοδα στον σύλλογο.

Θέλοντας να τονίσει με έμφαση ότι ο Άρης μπορεί να είναι βιώσιμος αποκάλυψε πως ο δήμος Λαγκαδά έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία για αγορά μετοχών της ΠΑΕ, κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, μαρτυρία που έκανε αίσθηση στην αίθουσα!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πλάνο βιωσιμότητας: “Υπάρχουν εξασφαλισμένα έσοδα για την επόμενη σεζόν.Αυτοί αποτελούν σίουροι πόροι, ξέχωρα από τα διάφορα κέρδη που θα προκύψουν και τις όποιες πωλήσεις παικτών γίνουν. Παράλληλα, θα γίνουν διάφορες προωθητικές ενέργειες για τα 100 χρόνια που σίγουρα θα αποφέρουν έσοδα”.

Για το brand name του Άρη: “Η αξία του είναι ανεκτίμητη, αλλά πολύ μεγάλη και μπορεί να αξιοποιηθεί”.

Για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και τους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες: “Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε ποια πρόταση μπορεί να μας έρθει. Η αξία διάφορων παικτών είναι μεγάλη και μπορεί να φέρει έσοδα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε πάρει πέρσι το πρωτάθλημα στις ηλικίες Κ17 και πρόπερσι στην Κ20”.

Για το μπάτζετ: “Έχουμε ρίξει το μπάτζετ πάρα πολύ και πιο συγκεκριμένα στα 1,3 εκατ. ευρώ, δηλαδή 40% σε σχέση με πέρυσι. Υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο και δεν θέλουμε να μεγεθύνουμε, αλλά να καλύψουμε τις οφειλές”.

Για τον Σηφάκη: ” Έχει γίνει προσπάθεια να τα βρούμε ωστόσο η πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου ανέτρεψε τα δεδομένα, και σήμερα θα συζητούσαμε κάτω από διαφορετικές συνθήκες”.

To Top