Ένταση και μετά τη δίκη με τον δικηγόρο του Σηφάκη! Εξωφρενικό, ζητάει 400.000 ευρώ δικαστικά έξοδα!

Η ένταση που υπήρξε στην διάρκεια της εκδίκασης μεταξύ των νομικών του Άρη και του εκπροσώπου του Μιχάλη Σηφάκη, Λάμπρο Τιμοθέου μεταφέρθηκε και έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου!

Οι τόνοι ανέβηκαν ειδικά όταν ο Τιμοθέου γνωστοποίησε ότι ζητάει 400.000 ευρώ για δικαστικά έξοδα, ενώ ο κόσμος του Άρη που ήταν συγκεντρωμένος έξω ρωτούσε τον δικηγόρο του Έλληνα τερματοφύλακα για ποιο λόγο υπάρχει αυτό το μίσος προς τους κίτρινους!

Οι νομικοί του Άρη βγαίνοντας από την αίθουσα του πολυμελούς πρωτοδικείου προσπάθησαν να εξηγήσουν στον Τιμοθέου ότι όλα τα επιχειρήματά του ήταν σε λάθος βάση. Ο ίδιος ήταν εριστικός, εκνευριστικός και έσπασε τα νεύρα όλων από την πλευρά του Άρη, έχοντας πάρει προφανώς ανάλογες εντολές από τον πελάτη του!

Υπήρχαν φίλαθλοι του Άρη στα δικαστήρια, πλησίασαν το σημείο όπου οι νομικοί συζητούσαν με μεγάλη ένταση και έθεσαν ερωτήσεις φωναχτά! “Πως θα πληρωθεί ο Σηφάκης, αν ο Άρης πέσει; Πως θα πληρωθεί ο Σηφάκης από τον Άρη, αν διαλυθεί” ήταν οι πρώτες ατάκες, ενώ κάποιοι άλλοι έλεγαν: “900.000 ευρώ για ρήτρα; Είναι δυνατόν;” όπως ακούστηκε και η ερώτηση: “Γιατί τέτοιο μίσος προς τον Άρη;”. Απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα φυσικά και δεν έδωσε ο Τιμοθέου… Γιατί προφανώς δεν τον… ενημέρωσε ο Σηφάκης!

 

To Top