Ο Τάτος αφιέρωσε το βραβείο MVP στους συμπαίκτες του! (photos)

Ο Ανδρέας Τάτος αφιέρωσε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στους συμπαίκτες του, γιατί και αυτοί έχουν μεγάλο μερίδιο σε αυτή την ατομική διάκριση. Ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα ζήτησε υπομονή από τον κόσμο και την ίδια στήριξη που δίνει στην ομάδα εντός και εκτός έδρας.

Ο Τάτος υπογράμμισε αφού παρέλαβε το βραβείο του MVP πως “σημασία δεν έχει το βραβείο, αλλά η πολύ μεγάλη νίκη που πήρε η ομάδα με τον Ατρόμητο. Έχουμε ελπίδες παραμονής πλέον. Είμαστε πολύ δεμένοι όλοι. Δείξαμε καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και αυτό το βραβείο το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου, γιατί και αυτοί έχουν μερίδιο”.

Πρόσθεσε πως “να έχει ο κόσμος υπομονή την Κυριακή, όπως είχε υπομονή και στήριξη σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Θέλουμε πολύ να τον δικαιώσουμε, παίρνοντας μια πολύ μεγάλη νίκη με τον Αστέρα”.

Ρωτήθηκε για την κατάσταση της ομάδας και απάντησε πως “είμαστε όπως πάντα, δουλεύουμε στις προπονήσεις, προσπαθούμε να φτιάξουμε την ψυχολογία μας για να μπούμε και να κερδίσουμε”.

Ρωτήθηκε αν ο Άρης είναι φαβορί την Κυριακή λόγω κόσμου και κινήτρου και απάντησε πως “ο Άρης είναι πιο μεγάλη ομάδα από τον Αστέρα, πιο ιστορική, αλλά και ο Αστέρας έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, είναι και καλά οικονομικά. Αυτό που μετράει είναι να πάρουμε τη νίκη και να μείνουμε στην κατηγορία” και κατέληξε λέγοντας πως “αισθάνομαι και δικαιωμένος και χαρούμενος για την επιλογή μου να έρθω στον Άρη, θα το λέω πάντα αυτό”.

Μπιμπισίδης: Το τρίτο έπαθλο του Ανδρέα να είναι η κλήση του στην Εθνική

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 28ης αγωνιστικής από τον τεχνικό διευθυντή του Άρη, Κυριάκο Μπιμπισίδη ο οποίος τόνισε πως “θέλω να του δώσω συγχαρητήρια γιατί για δεύτερη φορά λαμβάνει αυτό το βραβείο ως παίκτης του Άρη. Θέλω να του πω να έχει την ίδια προσφορά και απόδοση που είχε με τον Ατρόμητο και την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα και το τρίτο του έπαθλο να είναι η κλήση του στην Εθνική ομάδα μέσα από τον Άρη”.

Ο κ. Μπιμπισίδης ρωτήθηκε για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μετά το “διπλό” στο Περιστέρι και απάντησε πως “έχει αλλάξει η ψυχολογία των παιδιών από τον τρόπο με τον οποίο πήραμε τη νίκη με τον Ατρόμητο. Θέλουμε να έχουμε την ίδια σοβαρότητα και υπομονή που δείξαμε με τον Ατρόμητο και την Κυριακή με τον Αστέρα. Θα πάνε όλα πολύ καλά, οι παίκτες ξέρουν πλέον τι πρέπει να κάνουν για να πάρουμε τη νίκη”.

 

 

 

To Top