Χωρίς κατηγορία

Ο…παρών-απών Γιαννιώτας και τα λάθη

Έντονο γέλιο και παρασκηνιακό ρεπορτάζ προκάλεσε η λανθασμένη σύνθεση του Άρη, η οποία έκανε την εμφάνισή της στα ιταλικά σάιτ λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης κόντρα στη Ρόμα.

Ως είθισται, λίγο πριν τη σέντρα του παιχνιδού οι Ιταλοί δημοσιογράφοι έκαναν γνωστούς τους 11 με τους οποίους οι “κίτρινοι” θα ξεκινούσαν στην αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, η αποστολή που κοινοποίησαν οι Ρωμαίοι ήθελαν τον Μάκη Κατσαβάκη να ξεκινάει με τους Βελλίδη, Ασλανίδη, Γιαννίτση, Παπαζαχαρία, Παντίδο, Καζναφέρη, Τριανταφυλλάκο, Γκέσιο, Παπαστεριανό, Γιαννιώτα(!) και Ηρακλή, γεγονός όμως που απείχε πολύ από την πραγματικότητα.

 Ο Έλληνας τεχνικός έμελε να παρατάξει εναντίον των “τζιαλορόσι” τους Βελλίδη, Ασλανίδη, Παπαζαχαρία, Παντίδο, Καζναφέρη, Τριανταφυλλάκο, Παπαστεριανό, Ηρακλή, Καπετάνο, Σουνά και Νταμαρλή, αφήνοντας έτσι… εκτεθειμένους τους γείτονες ρεπόρτερ για τη σειρά λαθών στην οποία προηγουμένως υπέπεσαν.

 Το αποκορύφωμα βέβαια της όλης υπόθεσης είναι η παρουσία στη βασική ενδεκάδα του τραυματία Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος έμεινε πίσω στη Θεσσαλονίκη, μια και  ακόμα δεν έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Μάλιστα, ο νεαρός επιθετικός του Άρη, στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης, ξέσπασε σε γέλια, καθώς από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη στο Ολύμπικο και στο ματς εναντίον της Ρόμα.

To Top