ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο πατέρας και προπονητής του Αρ Τζέι Χάντερ και ο διάσημος νονός του

Ο Αρ Τζέι Χάντερ, με τον οποίο ο Άρης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας τις τελευταίες ώρες για να αποτελέσει τον έκτο ξένο παίκτη της ομάδας, προέρχεται από αθλητική οικογένεια. Είναι από τις περιπτώσεις που λένε ότι το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά. Ο πατέρας του Ρον, είναι εδώ και 35 χρόνια προπονητής στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Η.Π.Α., έχοντας περάσει από τον πάγκο των Μιλγουόκι και Μαϊάμι σαν βοηθός και ως πρώτος από το Ιντιάνα-Περντιού, το Τζόρτζια Στέιτ και το Τουλέιν, στο οποίο εργάζεται από το 2019. Από το 2012 μέχρι το 2015, μάλιστα, οι δυο τους συνεργάστηκαν στο Τζόρτζια Στέιτ.

Ο υιός Χάντερ, ο οποίος σε μερικές μέρες (σ.σ. 24 Οκτωβρίου) κλείνει τα 29 του χρόνια, προπονείται το τελευταίο χρονικό διάστημα, υπό τις οδηγίες του πατέρα του στο πανεπιστήμιο Τουλέιν, προκειμένου να επιστρέψει στο 100%, μετά τον σοβαρό τραυματισμό, που υπέστη τον περασμένο Γενάρη, εξαιτίας του οποίου υποβλήθηκε σε επέμβαση στην επιγονατίδα.

Ο πατέρας του, όμως δεν είναι ο μόνος από το οικογενειακό του περιβάλλον, που έχει σχέση με το μπάσκετ. Νονός του υποψήφιου παίκτη των «κίτρινων» είναι ο άλλοτε σταρ του ΝΒΑ και πέντε φορές πρωταθλητής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου με τους Μπουλς και τους Λέικερς, Ρον Χάρπερ.

To Top