Πρόκριση στο ρελαντί για την ΑΕΚ (videos)

Χωρίς να φορτσάρει και ξεκουράζοντας παίκτες, η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού στην «OPAP Arena» και πήρε το εισιτήριο στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε ανάσες σε ποδοσφαιριστές του και κέρδισε ορισμένους ακόμη. Ο Κοσίδης πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τα κιτρινόμαυρα στο 6ο λεπτό,  ανοίγοντας τον δρόμο της πρόκρισης, ενώ ο Μάνταλος με πέναλτι στο 68’ “κλείδωσε” το αποτέλεσμα. 

Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν, αλλά το μυαλό τους ήταν στη μάχη της παραμονής και στο σημαντικό παιχνίδι με τον Ιωνικό. Οι Γιαννιώτες έχασαν και τον Πριόρ, έχουν εκτός και τον δεύτερο κίπερ Σούλη και όλα δείχνουν πως θα πάνε στη Νίκαια με τον τρίτο τερματοφύλακα, Αθανασίου.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Χατζισαφί (80′ Ραντόνια), Τζαβέλλας, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Γιόνσον, Γαλανόπουλος (75′ Φράνσον), Μάνταλος, Ελίασον (72′ Γκατσίνοβιτς), Αραούχο, Κοσίδης (72′ Λιβάι Γκαρσία).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Πριόρ (19′ Αθανασίου), Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Ριένστρα (76′ Κιάκος), Λιάσος, Φοφανά (76′ Μπαλάν), Μορέιρα (56′ Ροσέρο), Παμλίδης (56′ Λώλης).

To Top