Ο πατέρας που ζήτησε… υπνωτιστή για να αλλάξει ομάδα ο γιος του!

Για πολλούς το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει ένας γιος στον πατέρα του είναι να μπλέξει με ναρκωτικές ουσίες. Ορισμένοι θα θεωρούσαν το να γίνει δολοφόνος.

Ωστόσο, για έναν ποδοσφαιρόφιλο από την Αγγλία δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, καθώς το μείζον πρόβλημα, στο οποίο κλήθηκε να δώσει λύση τον Απρίλιο του 2019 ήταν… διαφορετικής φύσεως.

Διατηρώντας μακραίωνη παράδοση, έναν άγραφο κανόνα που τηρούσαν ευλαβικά άπαντες, μια οικογένεια από τη Βρετανία είχε επιβάλει μια απαράβατη αρχή:

Όλοι να υποστηρίζουν φανατικά την Άρσεναλ.

Εντούτοις, ο εξάχρονος γιος, θαμπωμένος από το «φονικό» επιθετικό ένστικτο και τα σπουδαία κατορθώματα του Χάρι Κέιν στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 (κέρδισε το «Χρυσό Παπούτσι» με 6 γκολ), παραστράτησε.

Οι συμμαθητές του έπαιξαν καταλυτικό ρόλο σε μια -αν μη τι άλλο- απόφαση ζωής. Εκείνοι τού γέννησαν τις πρώτες αμφιβολίες.

Ως άλλες σειρήνες ξελόγιασαν με το γλυκό τραγούδι τους τον νεαρό και τελικά τον έκαναν να απαρνηθεί τους «κανονιέρηδες», μεταπηδώντας στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Όπως είναι φυσικό, ο μπαμπάς του μικρού κάθε άλλο παρά με θέρμη υποδέχτηκε την αποσκίρτηση. Όσο και αν πάλεψε να τον μεταπείσει, δεν τα κατάφερε.

Το καινοτόμο σχέδιο

Παρόλα αυτά, αρνιόταν πεισματικά να αποδεχθεί στωικά τη νέα πραγματικότητα. Έτσι πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Επιστράτευσε κάθε μέσο και χρησιμοποιώντας την τελευταία ικμάδα δημιουργικότητάς του κατέστρωσε ένα τολμηρό και ριζοσπαστικό σχέδιο για να φέρει στον ίσιο δρόμο τον «αμαρτωλό».

Υλοποιώντας το πλάνο του, επιχείρησε να αναρτήσει στην ιστοσελίδα «Bark.com» μια αγγελία-δημόσια έκκληση. Σε μια… κατάθεση ψυχής λοιπόν, εξωτερίκευσε τις σκέψεις του και περιέγραψε το τέλμα στο οποίο είχε περιέλθει.

Ψάχνοντας απεγνωσμένα μια σανίδα σωτηρίας, η επιστήμη διέθετε τα φόντα για να συνδράμει στον αναβαπτισμό του. Ως εκ τούτου, ζήτησε τη βοήθεια ενός υπνωτιστή, προκειμένου ο ειδικός να κατευθύνει το μυαλό του παιδιού προς την υποστήριξη ενός άλλου συλλόγου «θεραπεύοντάς» το.

Και αν οι περισσότεροι από εσάς, δεν πιστεύετε όσα διαβάζετε, τότε το περιεχόμενο της αγγελίας ίσως κάμψει την καχυποψία.

«Έχω ένα παράξενο πρόβλημα. Αφού ο Χάρι Κέιν κέρδισε το ‘’Χρυσό Παπούτσι’’ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο γιος μου ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με τα ‘’σπιρούνια’’, να τα υποστηρίζει ολοένα και πιο φανατικά», υπογράμμισε και προσέθεσε:

«Παρακολούθησα κάποια στιγμή το βίντεο ενός υπνωτιστή, ο οποίος μέσα σε μια παμπ κατόρθωσε να πείσει δυο φαν της Άρσεναλ και της Τότεναμ, να υποστηρίξουν ο ένας την ομάδα του άλλου. Αυτό θέλω να κάνω στον γιο μου».

Παράλληλα, εξέφρασε τον καημό του: «Γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτό που ζητάω είναι παράξενο ή και λίγο υπερβολικό, αλλά θα ήθελα να απολαύσω κάθε στιγμή του ποδοσφαίρου, έχοντας το γιο μου στη σωστή πλευρά. Λαχταρώ να πηγαίνουμε μαζί σε αγώνες και να μοιραζόμαστε τις αναμνήσεις».

Σε κάθε περίπτωση, το θάρρος και η τόλμη που επέδειξε ο περίλυπος πατέρας αξίζουν χειροκρότημα. Για το καλό του σπλάχνου του, ο πρωταγωνιστής δεν λογάριασε τίποτα. Ούτε καν την ανελέητη… παντόφλα που θα έτρωγε από τη σύζυγό του.

Και αυτό γιατί όπως εξομολογήθηκε: «Πρόσφατα έλαβα από τη δουλειά μου ένα μπόνους της τάξεως των 3.000 λιρών. Σκοπεύω να προσφέρω το ποσό ως αμοιβή σε οποιονδήποτε υπνωτιστή συμβάλει. Παρεμπιπτόντως, δεν έχω αναφέρει ακόμα τίποτα στη γυναίκα μου. Δεν γνωρίζει το παραμικρό για την εν λόγω κίνηση. Πολύ απλά, διότι σκέφτηκα πως είναι ευκολότερο να ζητήσω τη συγχώρεσή της απ’ ό,τι την άδειά της».

Ουδείς ξέρει εάν το δράμα είχε αίσια κατάληξη, όμως μηδενός εξαιρουμένου οι άνθρωποι έχουν την κρυφή πεποίθηση ότι έγινε εντέλει το χατίρι του.

Αναμφισβήτητα, εφόσον υπήρχε στο λεξικό φωτογραφία δίπλα από τη λέξη ήρωας, τότε σε εκείνη θα δέσποζε ο δυστυχώς ανώνυμος πατέρας…

Πηγή: sport-fm.gr

To Top