ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατηγορείται για δωροδοκία ο Νταβίντ Αγκάνθο! (photos)

Σκάνδαλο ξέσπασε στους κόλπους της AFE, της Ένωσης Ισπανών Ποδοσφαιριστών μιας και ο πρόεδρος της και παλιός παίκτης του Άρη, Νταβίντ Αγκάνθο, κατηγορείται από συνεργάτη του πως εμπλέκεται σε δωροδοκία με σκοπό να έχει στην κατοχή του έγγραφα για την… αντίπαλη ένωση.

Ο Σάιθ Σέκα, ο οποίος είναι βετεράνος υπάλληλος της AFE και τα τελευταία δέκα χρόνια είναι ο υπεύθυνος της Ένωσης για τις κατηγορίες Segunda B και Tercera, έστειλε ένα mail στα ισπανικά ΜΜΕ αλλά και στο γραφείο του ανακριτή της Βαλένθιας, όπου κατηγορεί τον Αγκάνθο ότι δωροδοκώντας κρατικούς υπαλλήλους, κατάφερε να έχει στην κατοχή του ένα έγγραφο από την Εφορία της Ισπανίας, κατά της Futbolistas On, που είναι μία άλλη Ένωση που εκπροσωπεί επίσης ποδοσφαιριστές, χαμηλότερων κατηγοριών, με σκοπό να δείχνει ότι η εν λόγω Ένωση ουσιαστικά αντιμετωπίζει προβλήματα. Μάλιστα κατηγορεί ως… συνένοχο και τον Ντιέγκο Ρίβας, γενικός γραμματέα της AFE.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του Σέκα, ο Αγκάνθο πλήρωσε 3.000 ευρώ προκειμένου να έχει στην κατοχή του το έγγραφο, κάτι που δεν έπρεπε να έχει και μάλιστα αναφέρει ότι το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών. Επίσης ο Σέκα συνεχίζει λέγοντας ότι ο Αγκάνθο τον ανάγκασε να φτιάξει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι και ο ίδιος είχε εμπλοκή στην υπόθεση.

Η «Marca» μάλιστα δημοσιεύει μία φωτογραφία που αποδεικνύει ότι το εν λόγω έγγραφο είναι στην κατοχή του Αγκάνθο, κάτι που δεν θα έπρεπε, ενώ αφιερώνει το πρωτοσέλιδο της στο σκάνδαλο της AFE.

To Top