Ο πατέρας του Λουίς Ντίας θέλει να δει τον γιο του στη La Liga

Ο πατέρας του Κολομβιανού επιθετικού της Λίβερπουλ, Λούις Ντίας, άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξή του ότι ο γιος του είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο μεταγραφής το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ντίας εντάχθηκε στη Λίβερπουλ το 2022 μετά από μια εξαιρετική περίοδο στην Πορτογαλία και την Πόρτο. Ο εκρηκτικός εξτρέμ, εκ των αγαπημένων των οπαδών στο «Άνφιλντ», έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και από ότι φαίνεται δεν κλείνει την πόρτα.

Η αναμενόμενη αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από τον πάγκο των Reds θα φέρει μια σειρά αλλαγών στον σύλλογο που θα επηρεάσει και τους παίκτες. Ο Ντίας ήταν ένας από αυτούς που επιλέχθηκαν από τον Γερμανό τεχνικό.

Ο Ντίας ο πρεσβύτερος μίλησε στο Cadena SER για το αν ο γιος του είχε δεχθεί προτάσεις από ισπανικού συλλόγους, πριν πάει στη Λίβερπουλ, και τόνισε πως: «Δεν υπήρξε ποτέ κάτι σοβαρό με τη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Ατλέτικο. Η Λίβερπουλ ήταν πάντα πιο αποφασισμένη και πιο συγκεκριμένη για να υπογράψει τον Λουίς».

Και συμπλήρωσε: «Ήλπιζε ότι θα μπορούσε να έρθει εδώ. Ο Φαλκάο είχε ήδη πάει εκεί, ο Χάμες [Ροντρίγκες] επίσης… Στο τέλος δεν συνέβη. Δεν έχουμε χάσει την ελπίδα μας ακόμα. Ο Ντίας παίζει καλά και οι ισπανικοί σύλλογοι είναι πάντα ενεργοί στην αγορά».

To Top