Ο Πολατιάν υποστήριξε ότι δεν του δόθηκε η ευκαιρία για το πλάνο του, αλλά δεν μετανιώνει για τον Άρη

O πρώην σύμβουλος αγωνιστικού της ΠΑΕ Άρης και παλιός διαιτητής, Λάζαρος Πολατιάν μίλησε μεταξύ άλλων για τη λύση της συνεργασίας του που ανακοινώθηκε σήμερα από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “Α.Ν. 98,7”

 Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στο πώς έζησε την πρώτη εμπειρία του σε παραγοντικό ρόλο: «Ο χώρος του ποδοσφαίρου δεν ήταν κάτι καινούριο για μένα, απλώς πέρασα από το ρόλο του διαιτητή σε αυτόν του παράγοντα. Κρατάω όλα τα θετικά στοιχεία για να τα χρησιμοποιήσω στο μέλλον, ενώ τα αρνητικά θα μου γίνουν δίδαγμα για μια μελλοντική συνεργασία με οποιαδήποτε ομάδα».

 Για τη λύση της συνεργασίας του με τον Άρη, είπε: «Σήμερα μου ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας από τον κ. Ευθυμιάδη, αν και είχα μιλήσει με τον πρόεδρο και μου είχε πει ότι συνεχίζουμε κανονικά και μου μίλησε για κάποια πράγματα που θα κάναμε στο μέλλον. Τελικά δε ξαναμιλήσαμε για να του δείξω το πλάνο μου και μου ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας. Δε μπορώ να κάνω κάτι, τους ευχαρίστησα όλους και αποχώρησα».

 Για την επαφή που είχε κάνει με τον πρόεδρο, ανέφερε: «Συζητήσαμε για λίγα λεπτά και μου είπε ότι συνεχίζουμε κανονικά. Μάλιστα, μου είπε να ετοιμάσω και ένα οργανόγραμμα για την νέα σεζόν. Τα έχω ετοιμάσει εδώ και ημέρες. Κάποια στιγμή του είπα ότι τα έχω έτοιμα, εκείνος μου απάντησε ότι υπάρχουν κάποια άλλα σημαντικά θέματα που τρέχουν και προέχουν. Μετά του είπα ότι όποτε μπορεί, είμαι έτοιμος. Σήμερα, ο κ. Ευθυμιάδης μου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας».

 Για το αν αιφνιδιάστηκε από τη σημερινή λύση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Άρης, τόνισε: «Σίγουρα, αν και είχα δει δημοσιεύματα που έλεγαν ότι ενδέχεται να λυθεί η συνεργασία μου με την ΠΑΕ. Εμένα δε μου είχαν πει τίποτα, αλλά τελικά το δημοσίευμα αποδείχτηκε αληθινό. Δε μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω το πλάνο μου».

 Για το πόσο εύκολη ήταν η μετάβαση από διαιτητής σε παράγοντας, με δεδομένες και τις ιδιαιτερότητες της ομάδας του Άρη, επεσήμανε: «Το πρώτο διάστημα ήταν πολύ δύσκολα. Αλλιώς είναι να βλέπεις τους συναδέρφους ως διαιτητής και αλλιώς ως παράγοντας. Το αντιμετώπισα ψύχραιμα. Ήταν δύσκολα με δεδομένη την κατάσταση που βρισκόταν η ομάδα. Θεωρώ ότι έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι στο να σωθεί η ομάδα, φυσικά δε λέω ότι την έσωσα εγώ. Σε καμία περίπτωση».

 Για το πώς ήταν η συνεργασία με τους κ. Ψηφίδη και Σκόρδα, σχολίασε: «Με τον κ. Ψηφίδη που με επέλεξε να μπω στην ομάδα, θα την χαρακτήριζα άριστη. Όπως και με τον κ. Σκόρδα. Μαζί κατεβαίναμε στην Αθήνα και συζητούσαμε για να βρούμε λύσεις στα θέματα του Άρη. Στα περισσότερα υπήρξε ταύτιση απόψεων».

 Για τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι ο κ. Σκόρδας τον έθεσε στο περιθώριο, ανέφερε: «Δεν ίσχυαν, άλλωστε βγήκε και διάψευση από την ΠΑΕ. Μιλήσαμε για πρώτη φορά μία ημέρα πριν αναλάβει. Όταν βγήκε διοίκηση πρωτοδικείου, μου ζήτησε μια ενημέρωση για τις κινήσεις που είχαν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Συνεχίσαμε κανονικά μαζί. Το δημοσίευμα βγήκε την ημέρα που συζητούσαμε για την επόμενη ημέρα του συλλόγου».

 Για το πώς περιμένει την επόμενη ημέρα του Άρη, τόνισε: «Δε μπορώ να πω κάτι, η διοίκηση ξέρει. Εύχομαι το καλύτερο για τη διοίκηση και να κάνει το καλύτερο για τον Άρη. Εγώ δεν έχω δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με κανέναν, κρατάω εξαιρετικές σχέσεις με όλους».

 Στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο για τον Σούλη Παπαδόπουλο και για το αν θεωρεί ότι έπρεπε να μείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα, είπε: «Είναι ένας προπονητής που ανέλαβε την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Κατάφερε και έβαλε και αυτός το λιθαράκι του στο να σωθεί η ομάδα. Του εύχομαι το καλύτερο για το μέλλον όπου και αν βρίσκεται. Είχαμε άριστη συνεργασία. Δε ξέρω αν πρέπει να μείνει, εξαρτάται από το πλάνο της διοίκησης. Δε μπορώ να κρίνω».

 Για τις φήμες για ισπανικό ενδιαφέρον για τον Σούλη Παπαδόπουλο, επεσήμανε: «Αν ισχύουν, του εύχομαι καλή πορεία, να πάει εκεί και να διαπρέψει. Του αξίζει».

 Για το ποια είναι τα σχέδιά του από εδώ και στο εξής, δήλωσε: «Τον τελευταίο καιρό σκεφτόμουν πώς θα οργανώσω τον Άρη. Τώρα θα κοιτάξω να βρω κάτι άλλο σε κάποια άλλη ομάδα. Μπορεί και να μην τα καταφέρω. Πάντως γνωρίζεται ότι δε ζω από το ποδόσφαιρο. Ο κύκλος μου στη διαιτησία έχει κλείσει. Δε μετανιώνω για την επιλογή του Άρη».

To Top