«Η φανέλα στον Γκάλη ισοδυναμεί με τίτλο για μένα»

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος έκανε τον απολογισμό της σεζόν για τον Άρη αλλά και το πώς έζησε τη γιορτή του Νίκου Γκάλη και ιδιαίτερα τη στιγμή που ως αρχηγός της ομάδας, τού παρέδωσε τη φανέλα με το Νο 6.

Ο Ασημακόπουλος μίλησε στον Sentra 103,3.

Αρχικά επεσήμανε πως “αυτό για κάθε αθλητή έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, όχι μόνο σαν αθλητής αλλά και σαν άνθρωπος. Δήλωσα εκείνο το βράδυ μετά το τέλος της εκδήλωσης ότι αυτό για μένα ισοδυναμεί με τίτλο. Ξέρεις ότι στο μπάσκετ, σαν αθλητής μπορεί να είσαι αναλώσιμος, προπονητής, παράγοντας ή παίκτης και κάποια στιγμή ο Θεός μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις ένα τίτλο. Αυτό όμως είναι κάτι που έφυγε και δεν ξαναγυρίζει. Θεωρώ για μένα ότι αυτή η βραδιά ισοδυναμεί με τίτλο, πραγματικά», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Για τον Άρη, είπε: «Θα θέλαμε να είμαστε στην 4άδα. Ίσως του χρόνου να πάμε καλύτερα. Πάντως, φτάσαμε κοντά (σ.σ. στη σειρά με τον Πανιώνιο) για να περάσουμε. Δώσαμε ένα διαφορετικό ενδιαφέρον στον κόσμο να βλέπει αυτές τις σειρές που έχουν αποξενωθεί τελείως. Δεν ενδιαφέρουν κανέναν αυτές οι σειρές, όλοι περιμένουν να δουν τον τελικό. Η χρονιά έκλεισε με θετικό πρόσημο και αυτό κρατάμε, άσχετα αν θέλαμε το κάτι παραπάνω και το παλέψαμε. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ άσχημα, με αντίξοες συνθήκες. Άλλη ομάδα φτιάχθηκε, άλλη έκανε προπόνηση και άλλη έπαιζε. Ξαφνικά κληθήκαμε να παίξουμε χωρίς ξένους. Σηκώσαμε το κουπί 3-4 έμπειρα παιδιά που παίζαμε από τα φιλικά, από το καλοκαίρι. Επιβαρυνθήκαμε με άσχημους τραυματισμούς στη διάρκεια της σεζόν, αλλά σιγά-σιγά, με την έλευση του κ. Αγγέλου βρήκαμε ένα ρυθμό, καταλάβαμε τη φιλοσοφία του και προς το τέλος παίξαμε και καλό μπάσκετ. Μία ομάδα για να μπορέσει να γίνει ομάδα χρειάζεται να βρει ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Δείξαμε στο τέλος ότι είμαστε ομάδα».

To Top