Χωρίς κατηγορία

Ο Πορτίγια μέσα από το PRESSARIS “συστήνει” τον Αγκάνθο στον κόσμο του Άρη!

Ο Κριστιάν Πορτίγια… συστήνει τον Νταβίντ Αγκάνθο στους φίλους του Άρη. Μέσω του PRESSARIS, ο πρώην παίκτης των κίτρινων σκιαγραφεί το αγωνιστικό προφίλ του συμπατριώτη του, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για την αξία του και τον χαρακτήρα του.

Ο Πορτίγια συνομίλησε αρκετές φορές με τον Αγκάνθο και τον ενημέρωσε με κάθε λεπτομέρεια για το νέο, «σπίτι» του. Ο 24χρονος μέσος τον προϊδέασε για αυτό που θα συναντήσει και για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που θα ζήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αποθέωσε τον κόσμο του Άρη και εξέφρασε την ευχή να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Άρη.

Τι είδους παίκτης είναι ο Νταβίντ Αγκάνθο; 

Ο Νταβίντ είναι ένας φανταστικός επιθετικός. Ένας εξαιρετικός παίκτης. Το λένε και οι αριθμοί για όσα πετύχει μέχρι τώρα στην καριέρα του. Έπαιξε σε πολλές ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ρασίνγκ Σανταντέρ και η Ράγιο Βαγιεκάνο. Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο παίκτη που έχει πετύχει πολλά γκολ. Επίσης είναι πολύ καλός χαρακτήρας και θα έχουν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν οι παίκτες και οι φίλοι του Άρη όταν θα τον γνωρίσουν καλά.

Τι του είπες για τον Άρη;

Του εξήγησα καταρχήν πως ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με φανταστικό κοινό που είναι πιστό και ακολουθεί την ομάδα όπου κι αν παίζει. Του είπα πως είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι στην Ευρώπη! Δεν σταματούν ποτέ να στηρίζουν και να υποστηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα! Το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι μια από τις πιο καυτές έδρες στην Ευρώπη και είναι πολύ δύσκολο για τους αντιπάλους  να παίζουν εκεί. Ακόμη του είπα πως πριν από δυο χρόνια πραγματοποιήσαμε εντυπωσιακή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Κερδίσαμε δυο φορές την Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ νικήσαμε και άλλες σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Κάποια απ’ αυτά που του είπα βέβαια τα γνώριζε καθώς είχαμε επικοινωνήσει και άλλες φορές.

Σε ποια κατάσταση βρίσκεται γιατί προέρχεται από πολύμηνη απραξία;

Ο Νταβίντ είναι επαγγελματίας. Μπορεί να μην είχε κάποια ομάδα αλλά επειδή τον ξέρω καλά είμαι σίγουρος πως έκανε προπονήσεις το καλοκαίρι, ακόμη και την περίοδο των διακοπών του.

Μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Άρη που έχει φέτος αρκετούς νέους παίκτες στο ρόστερ του;  

Χωρίς καμία αμφιβολία. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, έξυπνος και μπορεί να βοηθήσει τους νεότερους ποδοσφαιριστές με την εμπειρία του και τις ικανότητες του.

Ποια συμβουλή του έδωσες πριν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη;    

Τον συμβούλεψα να παίζει με το μυαλό και την καρδιά. Αν το κάνει αυτό θα είναι ο καλύτερος.

Σε ρώτησε κάποια πράγματα για τον Άρη;

Έμαθε πάρα πολλά από τις πληροφορίες που του έδωσα. Του έλυσα τις περισσότερες απορίες που είχε. Τα υπόλοιπα θα τα μάθει στη Θεσσαλονίκη.

 

Ποια είναι τα δικά σου αισθήματα για τον Άρη;

Τον Άρη τον λατρεύω! Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στην ομάδα και έζησα στη Θεσσαλονίκη. Απόλαυσα κάθε στιγμή ως παίκτης του Άρη. Ελπίζω και εύχομαι να επιστρέψω κάποια στιγμή και να φορέσω και πάλι τη φανέλα του. Τα χαιρετίσματα του σε όλους τους φίλους του Άρη! Τους εύχομαι τα καλύτερα.

To Top