Ο Ποστέκογλου άσκησε έντονη κριτική στον εαυτό του μετά την ήττα από την Τσέλσι

Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, δεν μάσησε τα λόγια του μετά την ήττα από την Τσέλσι, αφού οι ελπίδες τους για πρόκριση στο Champions League της επόμενης σεζόν δέχθηκαν ένα σημαντικό πλήγμα.

Ο σύλλογος του Βορείου Λονδίνου, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται πέμπτος στη βαθμολογία της Premier League – επτά βαθμούς πίσω από την τέταρτη θέση της Άστον Βίλα, γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Τσέλσι το βράδυ της Πέμπτης (03/05).

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ανέβηκε στην όγδοη θέση του πίνακα μετά από αυτή τη νίκη στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Από την άλλη πλευρά, η Τοτεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου προσπάθησε να χτίσε κάθε είδους επίθεση σε όλη τη διάρκεια, αλλά δεν κατάφερε να καταγράψει ούτε ένα σουτ στο τέρμα στο πρώτο 45λεπτο.

Μετά το σφύριγμα της λήξης, ο έξαλλος Ποστέκογλου ξεκαθάρισε τα συναισθήματά του για την απόδοση και το αποτέλεσμα. «Δεν ήταν αρκετά καλό και πρέπει να αναλάβω την ευθύνη για αυτό, είναι δικό μου», είπε στο Sky Sports.

«Είμαι ο τεχνικός και είμαι αυτός που τους βάζω εκεί έξω και δεν ήταν αρκετά καλό. Όπως είπα, πρέπει να ρίξω μια ματιά στον εαυτό μου σε όλο αυτό και να δω πώς μπορώ να έχω μεγαλύτερο αντίκτυπο. Όταν κάνουμε μια απόδοση όπως κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, σημαίνει ότι το μήνυμά μου δεν περνάει. Αυτό πρέπει να το αναφέρω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ποστέκογλου.

Όταν ο δημοσιογράφος του Sky ρώτησε ποιο ήταν αυτό το μήνυμα, ο Ποστέκογλου δεν μάσησε τα λόγια του. «Έλα φίλε, δεν παίξαμε καλά, άστο», είπε. «Θέλεις να σου γράψω έναν φάκελο για το πού πήγε στραβά;»

«Δεν ήταν καλή εμφάνιση, δεν παίξαμε πουθενά το σωστό ποδόσφαιρο ή δεν είχαμε τη νοοτροπία που περίμενα. Και αυτό είναι για μένα», παραδέχτηκε.

«Ήμασταν τόσο μακριά, μας έλειπε κάθε πραγματική πεποίθηση και θετική νοοτροπία για την μπάλα. Δεν είχαμε επιθετικότητα χωρίς τη μπάλα. Και αυτό δεν μοιάζει με εμάς. Αν μη τι άλλο έχουμε την τάση να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Είχαμε μεγαλύτερα προβλήματα από τις στημένες φάσεις απόψε», κατέληξε ο Ποστέκογλου.

To Top