Ο Πρίττας πληρώνει τα… καψόνια

Ενός κακού, μύρια έπονται κι αυτό επιβεβαιώνεται και στην περίπτωση του Σάκη Πρίττα. Ο έμπειρος μέσος, φαίνεται να πληρώνει την αγωνιστική καραντίνα, στην οποία τον είχε θέσει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, με αυτόν τον ύπουλο τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα.

Ο 32χρονος χαφ επί ημερών του Πολωνού τεχνικού κι όταν είχε μετατεθεί από το δεύτερο γκρουπ, στο… «ψυγείο», έκανε μόνος του προπονήσεις και αποκόμισε ένα «παράσημο». Μία ενόχληση, η οποία τον ταλαιπωρεί ακόμη και σήμερα κι αυτή βρίσκεται στον αχίλλειο τένοντα. Αυτός ο τραυματισμός, πάντως, μόνο τυχαίος δεν είναι. Ο Πρίττας όταν σταμάτησε να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, υποχρεωνόταν να το κάνει μόνος του, πολύ πρωινές ώρες, μέσα σε κρύο.

Όταν, λοιπόν, άρχισε να παραπονιέται στο προπονητικό τιμ, για ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο, ο Πρόμπιερζ του συνέστησε να συνεχίσει τις προπονήσεις και έτσι ο διεθνής μέσος έφτασε στο σημείο να έχει πρόβλημα και μάλιστα σε ένα μέρος του ποδιού, όπου μπορεί μάλιστα ο τραυματισμός να αποδειχθεί ότι δεν είναι επιπόλαιος.

Ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα έχει την ευκαιρία να αναρρώσει, αφού πέρα από το χθεσινό ρεπό, πήρε άδεια και δε θα συμμετέχει και στις δύο προπονήσεις που ακολουθούν, δηλαδή τη σημερινή και την αυριανή.

To Top