Ο Πρίφτης αποφασίζει και για τα οχτώ εν ισχύ συμβόλαια στον Άρη!

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα αναχωρήσει σήμερα εκτός απροόπτου από την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα. Ουσιαστικά από Δευτέρα ξεκινούν οι υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα, καθώς την Τρίτη η αποστολή αναχωρεί για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Πρίφτης θέλει να βάλει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί σε μια σειρά σήμερα και από Δευτέρα θα πιάσει δουλειά και ο άμεσος συνεργάτης του, Θωμάς Νίκου με τον οποίο θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία για τον σχεδιασμό της ομάδας. Μπορεί ο Πρίφτης να βρίσκεται στο τεχνικό τιμ της Εθνικής, αλλά θα υπάρχει χρόνος καθημερινά για να ασχολείται και με τον Άρη και τις επιλογές που θα κάνει.

Βέβαια ο ίδιος θα πρέπει να γνωρίζει από τη διοίκηση, αν θα υπολογίζει στους Βεζένκοφ, Μποχωρίδη, αν θα αρθεί οριστικά το απαγορευτικό μεταγραφών και φυσικά η διοίκηση περιμένει τις δικές του εισηγήσεις για τα οχτώ (Βεζένκοφ, Μποχωρίδης, Λαρεντζάκης, Μούρτος, Πουλιανίτης, Χαρίσης, Ασημακόπουλος και Γκίκας) εν ισχύ συμβόλαια που υπάρχουν.

 

To Top