ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πρίφτης στο σάμερ λιγκ του ΝΒΑ στο Ορλάντο με διπλό σκοπό!

Ο Άρης μετά από αρκετό καιρό θα έχει εκπρόσωπο στην καλοκαιρινή δραστηριότητα του ΝΒΑ, καθώς το PRESSARIS αποκαλύπτει πως ο Δημήτρης Πρίφτης αναμένεται να παρακολουθήσει δια ζώσης το σάμερ λιγκ του Ορλάντο, 4-10 Ιουλίου.

Ο προπονητής του Άρη απολαμβάνει τις λίγες μέρες ηρεμίας, μακριά από το μπάσκετ, με την οικογένειά του. Στις 4 Ιουλίου θα βρεθεί στη Φλόριντα για να παρακολουθήσει τους αγώνες του σάμερ λιγκ του Ορλάντο. Είναι ένα ταξίδι καταρχήν εκπαιδευτικό για τον ίδιο και εμπλουτισμού των γνώσεών του, διότι θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον τρόπο δουλειάς άλλων συναδέλφων του στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε δεύτερο πλάνο θα διερευνήσει περιπτώσεις παικτών που μπορεί να ενδιαφέρουν για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς, αν και είναι γεγονός ότι τα κασέ των περισσότερων παικτών εκεί είναι (και για την επόμενη χρονιά) εκτός των δυνατοτήτων του Άρη, που θα έχει προϋπολογισμό για το ρόστερ του μεταξύ 500-600 χιλιάδων ευρώ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αν υπήρχε περισσότερος χρόνος, ενδεχομένως να πήγαινε και στο Λας Βέγκας που είναι πιο μεγάλο σάμερ λιγκ (με περισσότερες ομάδες), όμως υπάρχουν και οι υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα για την προετοιμασία ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

Στο σάμερ λιγκ του Ορλάντο θα διεξαχθούν 25 αγώνες σε επτά ημέρες μεταξύ των Ορλάντο Μάτζικ, Μπρούκλιν Νετς, Σάρλοτ Χόρνετς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Μέμφις Γκρίζλις, Μαϊάμι Χιτ, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Ιντιάνα Πέισερς, με τους οποίους θα συμμετέχει ως μέλος του τεχνικού τιμ ο Φώτης Κατσικάρης.

150521_orlandosummer_inside2

To Top