ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα δύο θέματα που “καίνε” τους παίκτες του Άρη: Πληρωμές και άδεια…

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο, μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου, όμως, αντίκρισαν στο «Δασυγένειο» μόνο τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, υπό τις οδηγίες του οποίου πραγματοποιήθηκε κα η προπόνηση.

Άπαντες στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» αναμένουν την άφιξη του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο 58χρονος προπονητής βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στη Ρόδο, προκειμένου να ανανεώσει το δίπλωμα προπονητικής του.

Δύο είναι τα βασικά ζητήματα που «καίνε» το τελευταίο διάστημα τους παίκτες του Άρη. Οι πληρωμές, αλλά και μία ενδεχόμενη ολιγοήμερη άδεια. Όπως συνηθίζεται μέχρι τώρα, οι πληρωμές γινόντουσαν κάθε δεκαπενθήμερο, όμως, τον Μάϊο, άπαντες τακτοποιήθηκαν οικονομικά στο τέλος του μήνα. Μέχρι στιγμής, για τον Ιούνιο, δεν έχουν υπάρξει πληρωμές και όπως γίνεται αντιληπτό είναι μία κατάσταση που έχει απορρυθμίσει σημαντικά τους παίκτες του Άρη που ευελπιστούν να πάρουν τις εγγυήσεις για πληρωμές μέχρι το τέλος του μήνα.

Παράλληλα, επιθυμία όλων και μόνιμη συζήτηση στα «πηγαδάκια» ανάμεσα τους είναι να τους χορηγηθεί μία ολιγοήμερη άδεια, ώστε να ξεκουραστούν από την στιγμή που οι τελευταίες εξελίξεις, όπως για παράδειγμα η καθυστέρηση που θα υπάρξει στην επικύρωση των βαθμολογιών, θα πάει αρκετά πίσω χρονικά την προσπάθεια του Άρη για άνοδο.

Το σίγουρο είναι ότι υα δύο αυτά αιτήματα θα κατατεθούν στον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις εντός της εβδομάδας και να τις ανακοινώσει στους παίκτες.

 

To Top