Ο Πρίφτης το έχει ξανακάνει με… αιώνιο και το είχε εξηγήσει στο PRESSARIS!

Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό με την Καβάλα και τον Ίκαρο, χθες πρόσθεσε στο… παλμαρέ του και μία νίκη επί του Ολυμπιακού και μάλιστα σε πλέι οφ, ως προπονητής του Άρη. Είχε προσπαθήσει στις 18 Απριλίου, στη μεγάλη συνέντευξή του στο PRESSARIS να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται τέτοιες ομάδες…

Είχε ερωτηθεί σχετικά με τις νίκες του απέναντι στον Παναθηναϊκό και είχε απαντήσει πως “δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο μυστικό, αλλά υπάρχει ένας ιδιαίτερος τρόπος που παίζεις αυτούς τους αντιπάλους και ένα ιδιαίτερο ψυχολογικό και πνευματικό υπόβαθρο, χωρίς άγχος και ιδιαίτερη πίεση, να πιάσεις πιο υψηλά στάνταρ απόδοσης, ίσως καλύτερο μακρινό σουτ και να βρεις τον αντίπαλο στη βραδιά που είπαμε πριν”.

Κάτι τέτοιο συνέβη χθες. Ο Άρης έβαλε μακρινά σουτ, έβαλε μεγάλα σουτ, παίζοντας χωρίς πίεση και πέτυχε τον Ολυμπιακό – τον ανάγκασε σε πάρα πολλές περιπτώσεις – να έχει άσχημα ποσοστά από το τρίποντο (6/34). Είχε τουλάχιστον τρεις παίκτες σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης, έβγαλε ενέργεια και πάθος και πήρε μια νίκη επί ενός αντιπάλου που σε ημιτελική φάση ήταν αήττητος από το 2008!

To Top