ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο πρωταγωνιστής του νideo της ΠΑΕ στο PRESSARIS: “Παίρνω δύναμη από τον Άρη, όλοι δίπλα στην ομάδα”!

Ο πρωταγωνιστής του promo video του Άρη για τα εισιτήρια διαρκείας δεν είναι ηθοποιός και δεν επιλέχθηκε τυχαία. Είναι ο Νίκος Λαμπρούλης, οπαδός του Άρη, αλλά πάνω από όλα ένας μαχητής της ζωής!

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Eίναι διαβητικός, αλλά αυτή η ασθένεια όχι μόνο δεν τον έχει “ρίξει”, αλλά φροντίζει καθημερινά να την… καταπολεμά μέσω του αθλητισμού και της αγάπης του για το τρέξιμο. 

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί μαζί με τον γιο του, Γιαννάκη και μιλάει στο PRESSARIS για την εμπειρία του αυτή!

“Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία και χαίρομαι απίστευτα που αρέσει στον κόσμο. Εχω την τύχη να είμαι φίλος με τα παιδιά που κάνουν φέτος τα βίντεο της ΠΑΕ, τα κάνουν με μεράκι και είναι και οι ίδιοι άρρωστοι με την ομάδα. Μου πρότειναν γιατί ξέρουν και τον μικρό να κάνουμε αυτό το βίντεο και με μεγάλη μου χαρά το δέχθηκα”.

Ήταν δύσκολο ή απλά ήταν σαν μια τυπική μέρα στο γήπεδο;

“Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Κάθε φορά που πάμε στο γήπεδο, αυτή την διαδικασία βιώνουμε. Χιλιάδες γονείς σαν κι εμένα. ήταν και μία ωραία μέρα τότε, είχαμε κερδίσει την Ξάνθη. Αυτό το βίντεο είναι πιο συναισθηματικό, αλλά πρέπει να μας γίνει βίωμα, να στηρίζουμε αυτή την ομάδα, να είμαστε δίπλα της με τα διαρκείας, με την φυσική μας παρουσία όπου μπορούμε”.

Ο Γιαννάκης πως αντέδρασε βλέποντας το βίντεο;

“Ο Γιαννάκης πιο πολύ χαίρεται που πάμε στο γήπεδο, ντρέπεται να το δει τώρα, προσπάθησα να του το δείξω χθες. Θέλει συνέχεια να βλέπει βιντεάκια με την ομάδα, φοράει παντού τις φανέλες της ομάδας. Χαίρομαι που γίνονται βήματα από την ομάδα για τα παιδιά. Είναι πάρα πολύ σημαντικό που υπάρχει οικογενειακή κερκίδα. Κάποιες ευκολίες σίγουρα θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο. Η οργάνωση της ΠΑΕ και η πορεία της ομάδας θα βοηθήσουν σημαντικά σε όλα”.

Το μήνυμά σου στον κόσμο;

“Εχω τρέξει σε μαθαρωνίους, με μπλούζες που υπέγραφαν οι παίκτες, παίρνω μεγάλη δύναμη από την ομάδα. Την αγαπάμε πολύ, είμαστε κοντά της και την στηρίζουμε…”.

To Top