ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η Λοριάν έμεινε στην Ligue2, αποφασίζει πλέον για τον Ροζ…

Το επικρατέστερο σενάριο επιβεβαιώθηκε χθες αργά το βράδυ, καθώς η Λοριάν παρότι κέρδισε δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ ανόδου κι έτσι ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Για την ιστορία, κέρδισε εκτός έδρας την Χάβρη με 3-2, αλλά την ίδια ώρα η Λανς -που πήρε και το εισιτήριο- κέρδιζε με 5-2 την Ορλεάν. Η Λοριάν και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ligue2 και πλέον κοιτά την “επόμενη μέρα” που… ενδιαφέρει τον Άρη!

Κυρίως για όσα έχουν να κάνουν με την περίπτωση του Λίντσεϊ Ροζ. Οι “κιτρινόμαυροι” δεν θα μπουν στην διαδικασία να πληρώσουν 300.000 ευρώ (ρήτρα που υπάρχει) στην Λοριάν, καθώς αναγνωρίζουν πως η μεταγραφή, μαζί με το συμβόλαιο του παίκτη και την εφορία, θα αγγίξει ή και θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ, ποσό αρκετά υψηλό για έναν κεντρικό αμυντικό, τη στιγμή που ενδεχομένως να έχουν στο μυαλό τους μία εναλλακτική επιλογή.

Ωστόσο, αν ο Λίντσεϊ Ροζ καταφέρει και εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Λοριάν, τότε ανοίγει διάπλατα ο δρόμος παραμονής του στον Άρη, καθώς ο Σάββας Παντελίδης εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να παραμείνει ο παίκτης στην απολογιστική συνέντευξη τύπου.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η… ενεργοποίηση του ποδοσφαιριστή και του ατζέντη του, προκειμένου να μπορέσει να λύσει το συμβόλαιό του με τον γαλλικό σύλλογο για να συνεχίσει στους “κιτρινόμαυρους”, εκτός κι αν οι απαιτήσεις της Λοριάν πέσουν αρκετά, ώστε να το ξανασκεφτεί ο Άρης.

To Top