Ο Πρόμπιερζ… «απέκρουσε» Γκικίεβιτς, στήριξε Βελλίδη, προανήγγειλε μεταγραφές… ΔΝΤ

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ «ξέκοψε» δημόσια επί ελληνικού εδάφους, τα μεταγραφικά σενάρια που τροφοδότησαν οι Πολωνοί, σύμφωνα με τα οποία έχει δρομολογήσει την απόκτηση του Ράφαελ Γκικίεβιτς στους κίτρινους. Παράλληλα, φρόντισε να στηρίξει τον καλύτερο μέχρι τώρα παίκτη του Άρη, τον Μάρκο Βελλίδη και να προαναγγείλει μεταγραφές με… μέτρο. Κρίση έχουμε, άλλωστε.

Ο 39χρονος προπονητής του Άρη πήρε θέση με αφορμή τα μεταγραφικά, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας ξεκαθαρίζοντας ότι στην πρώτη του τοποθέτηση ότι: «Καταρχήν άκουσα για έναν τερματοφύλακα, αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Δεν θα έρθει τερματοφύλακας από την Πολωνία». Πρόκειται φυσικά για την περίπτωση του Γκικίεβιτς, του 24χρονου τερματοφύλακα της Σλασκ Βρότσλαβ. Αυτή τη στιγμή η απάντηση του Πρόμπιερζ βάζει τέλος στο θέμα του τερματοφύλακα, το οποίο από την πρώτη στιγμή έμοιαζε ως παιχνίδι του μάνατζερ του παίκτη, παρά ουσιαστικό ζήτημα, την ώρα κατά την οποία ο Άρης μοιάζει να έχει υπεροπλία στη θέση του τερματοφύλακα.

Με αφορμή τα πολωνικά σενάρια και την… απόκρουσή τους, ο Πρόμπιερζ στήριξε δημόσια τον καλύτερο μέχρι τώρα ποδοσφαιριστή του Άρη, τον Μάρκο Βελλίδη…

«Είμαι ευχαριστημένος από τον Μάρκο (σ.σ. Βελλίδη). Δεν σκέφτομαι τίποτα για μεταγραφές, γιατί πιστεύω ότι έχουμε ήδη έναν μεγάλο αριθμό παικτών σαν ρόστερ» είπε χαρακτηριστικά ο Πολωνός, ενώ σε ότι αφορά τη γενικότερη μεταγραφική φιλοσοφία που αναμένεται να επικρατήσει τον Ιανουάριο κινήθηκε σε ρυθμούς… ΔΝΤ!

«Υπάρχουν αρκετοί ελεύθεροι παίκτες από την ελληνική και την γερμανική αγορά, αλλά το βασικότερο είναι για την ομάδα να έχει ένα γκρουπ παικτών το οποίο μπορώ να διαχειριστώ. Μπορούμε να μιλάμε για πολλούς παίκτες. Ο Τέβες είναι ελεύθερος παραδείγματος χάρη (σ.σ. είπε χαριτολογώντας)… Η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει στην 1η Ιανουαρίου. Θα βρεθούμε με τη διοίκηση, θα πούμε κάποια πράγματα» πρόσθεσε με νόημα…

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top