Πρίττα μαζί με Ίβιτς θέλουν στον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός θα κινηθεί αποφασιστικά για την απόκτηση του Σάκη Πρίττα, ο οποίος είναι με το ένα… πόδι εκτός Άρη, αλλά και τον Βλάνταν Ίβιτς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που προέρχονται από το Αγρίνιο.

Και οι δύο παίκτες φαίνεται πως είναι στις πρώτε θέσειςς των επιλογών της διοίκησης του Παναιτωλικού για την ενίσχυση της ομάδας την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές: «ο Σάκης Πρίττας έχει δεχθεί πρόταση από τον Παναιτωλικό, αλλά και από άλλες δυο ομάδες της Σούπερ λίγκας (ΠΑΣ Γιάννενα, Aτρόμητος και Αστέρας Τρίπολης) και τις εξετάζει προσεκτικά».

Ο παίκτης έχοντας τεθεί στο περιθώριο από τον Πρόμπιερζ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση για τα δεδουλευμένα του και περιμένει να μείνειελεύθερος μέχρι να ξεκαθαρίσει ο τρόπος και το ποσό της καταβολής τους. Στο Αγρίνιο εκφράζουν την αισιοδοξία τους, πάντως ότι μέσα στη βδομάδα που έρχεται θα λυθεί το συμβόλαιό του.

Να αναφέρουμε επίσης ότι ο Βλάνταν Ίβιτς , έχει προταθεί και αρέσει η περίπτωσή του. Να σημειωθεί ότι ο Παναιτωλικός δεν είναι απίθανο να κινηθεί και για τους δύο παίκτες και να τους αποκτήσει… πακέτο τον Ιανουάριο.

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top