Ο Πρόμπιερζ επέλεξε τον Κατίδη σε ρόλο… Φατί!

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έχει καταλήξει στο αυριανό αρχικό σχήμα για τον εξ’ αναβολής αγώνα με τη Δόξα Δράμας και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται ο Γιώργος Κατίδης, που θα πάρει την θέση του Ρίκι Φατί. Επιστρέφει στην 11αδα και ο Καρίμ Σολτάνι, ενώ ο Πολωνός μπορεί να υπολογίζει και στον Καλίφα Σανκαρέ, που επέστρεψε στις προπονήσεις.

Ο Γιώργος Κατίδης άφησε ικανοποιημένο τον Πρόμπιερζ με την εμφάνισή του ως αλλαγή στη Κομοτηνή και έτσι αυτός θα είναι ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει αύριο το κενό του Ρίκι Φατί στη μεσαία γραμμή, δίπλα στον Κάρλος Τόχα.

Η δεύτερη αλλαγή στην 11αδα έχει να κάνει με την επίθεση, εκεί όπου θα επανεμφανιστεί ως βασικός ο Καρίμ Σολτάνι, που βρήκε δίχτυα κόντρα στον Πανθρακικό και είχε γενικότερα καλή απόδοση.

Οι υπόλοιποι είναι γνωστοί. Ο Βελλίδης κάτω από τα δοκάρια, ο Κασναφέρης δεξιά και ο Μίσελ αριστερά στα άκρα της άμυνα, ο (αρχηγός πια) Λαζαρίδης με τον Ντίκο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Νέτο και ο Ουμπίντες στα άκρα της επίθεσης δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και προωθημένος (μπροστά από τον Σολτάνι) θα είναι ο Τσέζαρεκ.

Στην διάθεση του Πρόμπιερζ βρίσκεται και ο Καλίφα Σανκαρέ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε στις προπονήσεις και έτσι ο τεχνικός του Άρη έχει – μαζί με τον Γιαννιώτα – δύο ακόμα επιλογές για τον καταρτισμό της 18αδας.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top