Ανένδοτος ο Πρόμπιερζ, έτοιμο το διαζύγιο με Πρίττα

Θέμα χρόνου είναι πλέον το διαζύγιο του Άρη με τον Σάκη Πρίττα. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ είναι ανένδοτος σε ό,τι αφορά τη στάση του απέναντι στον 32χρονο μέσο, διοίκηση και ποδοσφαιριστής βρήκαν σημείο επαφής και ετοιμάζονται να βάλουν τις υπογραφές τους στο διαζύγιο που θα λύσει πρόωρα (και άδοξα) μια συνεργασία περίπου πέντε χρόνων.

Ο Πρίττας παίκτης πραγματοποίησε τις τελευταίες μέρες δυο συζητήσεις με τη διοίκηση για το μέλλον του στην ομάδα, περίμενε ότι ίσως κάτι άλλαζε, αλλά αυτό δεν γίνεται, μια και ο 39χρονος προπονητής του Άρη συνεχίζει να τον έχει στο… «ψυγείο», χωρίς να είναι διατεθειμένος να αλλάξει την απόφασή του για την περιθωριοποίηση του.

 

Όπως έκανε και παλαιότερα, ο Πρίττας έχει ενημερώσει ότι είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει, να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και να κοιτάξει την επόμενη μέρα, με δεδομένο ότι πλησιάζει και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα Άρης και παίκτης βρήκαν τη χρυσή τομή (ο Πρίττας να εισπράξει τα χρήματα που του οφείλονται από την περσινή σεζόν μέσω εκχώρησης των τηλεοπτικών και μένει να έρθει και σε συμφωνία διακανονισμού των φετινών δεδουλευμένων του) και έτσι αποτελεί θέμα χρόνου η λύση της συνεργασίας μετά από 4,5 χρόνια.

Σίγουρα μια εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς πριν από μερικούς μήνες…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top