ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο πρώτος παίκτης που απέκτησε η Σαπεκοένσε μετά από το δυστύχημα

Ο 22χρονος μέσος Ντοντό παραχωρήθηκε δωρεάν με τη μορφή δανεισμού ενός έτους στη Σαπεκοένσε από την Ατλέτικο Μινέιρο, στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της κατόχου του Copa Sudamericana.

Η Σαπεκοένσε προσπαθεί να αναστυλωθεί μετά από την αεροπορική τραγωδία της Κολομβίας που κόστισε τη ζωή στη προπονητών και παραγόντων.

Στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης του ρόστερ, ο βραζιλιάνικος σύλλογος άρχισε τις προσθήκες ώστε να καταφέρει να συμπληρώσει ξανά ένα έμψυχο δυναμικό ικανό να συμμετάσχει στις προσεχείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Το πρώτο απόκτημα είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος Ντοντό, τον οποίο πήρε με τη μορφή δανεισμού χωρίς έξοδα από την Ατλέτικο Μινέιρο, στο πλαίσιο της συμφωνίας που είχαν κάνει όλοι οι σύλλογοι του Brazileirao, βάση της οποίας θα δάνειζαν παίκτες στη Σαπεκοένσε χωρίς να αξιώσουν αντάλλαγμα.

Ο Ντοντό, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός με τη φανέλα της Φιγκεϊρένσε αποτελούσε στόχο της κατόχου του Copa Sudamericana και όπως έγραψε στο twitter ένα στέλεχος της Ατλέτικο, ο Λαζάρο Καντίντο ντα Κούνια “μερικές ημέρες πριν από το ατύχημα, η Σάπε ρώτησε την Ατλέτικο εάν μπορούσε να δανειστεί τον Ντοντό. Η δεοντολογία και η αλληλεγγύη  δεν μπορεί να μείνει στα λόγια”.

Το tweet του Καντίνο αποτέλεσε την απάντηση στον νέο προπονητή της Σαπεκοένσε, Βάγκνερ Μανσίνι, ο οποίος αμφισβήτησε την ποιότητα των παικτών που προσφέρονται ως δανεικοί από ορισμένους συλλόγους της Βραζιλίας.

Η Σαπεκοένσε υπέγραψε επίσης τον 21χρονο τερματοφύλακα Ελίας από τη Ζουβεντούδε και τον Ντόουγκλας Γκρόλι από την Κρουζέιρο.

Πηγή: sport24.gr

To Top