Ο Πόι, η Γ΄Εθνική και ο τραυματισμός…

Πριν από περίπου ένα χρόνο ο Μάουρο Πόι, που τις τελευταίες ώρες επανέρχεται και πάλι στο ρεπορτάζ του Άρη,υπέστη ρήξη μηνίσκου σε ένα φιλικό του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τραυματισμός που του στέρησε το μεγαλύτερο κομμάτι της περσινής χρονιάς αλλά και το συμβόλαιο του με την ομάδα του Αγρινίου, που αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο μετά το πέρας της περσινής σεζόν.

Ο Αργεντίνος, απασχόλησε τον Άρη πριν καιρό, όμως η περίπτωση του δεν προχώρησε με τον ίδιο να συμφωνεί με τον Παναργειακό του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Με την ομάδα του Άργους δεν πρόλαβε ούτε… φιλικό, καθώς “κόπηκε” στα εργομετρικά.

Ο 33χρονος μεσοεπειθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, όπως προέκυψε και από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στο Άργος,ωστόσο αξίζει της προσοχής του Άρη για δύο κυρίως λόγους…

Αρχικά, γιατί είναι θετικός στο να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και όπως είναι αναμενόμενο η προοπτική του Άρη μόνο ασυγκίνητο δεν τον αφήνει. Εξέλιξη πολύ σημαντική, καθώς το επίπεδο της κατηγορίας αποτέλεσε τροχοπέδι πολλές φορές στο φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη.

Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το ενδεχόμενο να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Η κατάσταση του μπορεί να έχει βελτιωθεί σημαντικά κάτι που θα σημάνει και την άμεση απόκτηση του από τον Άρη, καθώς έχει τα φόντα να κάνει τη διαφορά σε ένα πρωτάθλημα σαν αυτό της Γ Εθνικής.

To Top