Συμφωνία με Γόγολο, επιστρέφει στον Άρη!

Την ώρα που οι άνθρωποι του Άρη συνεχίζουν να αναζητούν τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν περαιτέρω το ρόστερ των κίτρινων,  ήρθαν σε συμφωνία με έναν… παλιό γνώριμο!

Ένας παλιός γνώριμος, που τίμησε τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας και πριν απο περιπου εννέα χρόνια, επιστρέφει στον τόπο του…εγκλήματος για να προσφέρει στην πιο δύσκολη περίοδο του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Σπύρο Γόγολο, που χωρίς κανέναν ενδοιασμό συμφώνησε προφορικά σε όλα με τον Γιώργο Γαλανό και είναι έτοιμος απο αύριο να προπονείται με το υπόλοιπο σύνολο.

Ο κεντρικός αμυντικός, που φόρεσε τη φανέλα με το “θεό του πολέμου” στο στήθος για τέσσερα συναπτά έτη (2004-2008), αφού πέρασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Αγροτικό Αστέρα και τον Ολυμπιακό Βόλου, θέλησε να τερματίσει την καριέρα του στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο 36χρονος ποδοσφαιριστής αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση που του κατατέθηκε και δεν περιμένει την ώρα όπου θα βρεθεί στα γραφεία της Αλκμήνης για να υπογράψει.

Η μεταγραφική αυτή κίνηση, θεωρειται βέβαιο οτι δεν θα είναι η μοναδική καθώς οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος κάνουν λόγο και για ακόμη 2-3 μεταγραφές που είναι στα σκαριά και θα ανακοινωθούν πολυ σύντομα.

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top