Ο Ρουβάς με Σηφάκη, Γκέκα και… άλλα παιδιά στην Εθνική!

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται ήδη στην Αυστρία και το Κιτσμπούχελ, ενώ το πρωί της Τρίτης οι διεθνείς έκαναν την τελευταία τους εν Ελλάδι προπόνηση έχοντας έναν… εκλεκτό προσκεκλημένο.

Ο Σάκης Ρουβάς, μετά την εμφάνισή του στην επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας για το EURO 2012 από την «adidas», ο Ελληνας περφόρμερ, γνωστός για την αγάπη του προς την «γαλανόλευκη», βρίσκεται συχνά στο πλευρό της ομάδας.

Ετσι, λίγο πριν την αναχώρηση της Εθνικής για τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά για να εκφράσει τις ευχές του στους διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο.

 

Μάλιστα, ανταποκρίθηκε επίσης στην πρόσκληση των Γιάννη Μανιάτη, Γιάννη Φετφατζίδη, Μιχάλη Σηφάκη, Κώστα Φορτούνη, Φάνη Γκέκα και Χοσέ Χολέμπας, και μπήκε στο γήπεδο για να προπονηθεί μαζί τους, ενώ δήλωσε πως αποτελεί όνειρο του, από τότε που ήταν και ο ίδιος αθλητής να μπορούσε και αυτός να συμμετάσχει στην αποστολή για μια τόσο μεγάλη αθλητική διοργάνωση, όπως το EURO!

Οι διεθνείς μαζί με τον Ρουβά, που για όσους δεν το γνωρίζουν έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια με τον κλασικό αθλητισμό, προπονήθηκαν υπό την καθοδήγηση του Τάκη Φύσσα και του Λεωνίδα Βόκολου.

Πηγή: sentragoal.gr

 

To Top