Γρανούζης: «Διαρκής αγώνας ελέγχου της ΠΑΕ»

Μια μέρα μετά την γενική συνέλευση ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Γιάννης Γρανούζης σχολίασε την απόφαση που πήραν τα μέλη να στηρίξουν την πρόταση Αθανασιάδη και επισήμανε τον ρόλο της ΚΜΑ σε ότι αφορά τον έλεγχο της ΠΑΕ, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει ένας διαρκής αγώνας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ΕΤ3 ο Γιάννης Γρανούζης:

Ο Γρανούζης σχολίασε αρχικά την ανάδειξη του Άρη Γρηγοριάδη ως πρωταθλητή Ευρώπης, είπε: «Σίγουρα είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, τον Άρη σαν σύλλογο και προσωπική για τον Γρηγοριάδη, έναν αθλητή που φημίζεται για το ήθος και την προσπάθεια του. Δεν είναι τυχαίο ότι παρόλο που είναι ένας αθλητής που έχει γευτεί τα πάντα, δουλεύει με πολύ πάθος,

Πάντα έχει χαμηλά το βλέμμα και αποτελεί ένα παράδειγμα για τα παιδιά που έρχονται από πίσω. Οι προπονητές του Άρη προσφέρουν έναν έργο μαθαίνοντας τα παιδιά να κολυμπούν».

Για την συνέλευση είπε: «Ήταν μια διαδικασία που προκαλέσαμε, γιατί η αγωνιστική αποτυχία έφερε και γκρίνια στην ομάδα. Παρόλο που η διοίκηση είχε το χρίσμα, κάναμε μια πρόταση ανανέωσης εμπιστοσύνης για να αποφασίσει ο κόσμος τι τελικά θέλει και να προχωρήσουμε σε ένα πρόγραμμα ανόρθωσης της ομάδας. Στην ουσία χθες είδαμε μια πρόταση και δύο επισημάνσεις.

Με την μαζική απόφαση του κόσμου να ψηφίσει την πρόταση που υπήρχε, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην διοίκηση. Για να ισχύσει η πρόταση πρέπει να υπογραφεί μια σύμβαση ανάμεσα στον κ. Αθανασιάδη και την πλευρά των μετόχων. Θα πρέπει να τεθούν κάποιοι όροι. Είναι ένας διαρκής αγώνας παρακολούθησης της εισροής των χρημάτων και των όρων που έχουμε θέσει για να ξεπεράσει η ομάδα τις οικονομικές δυσκολίες».

Για το θέμα των μετοχών: «Αναγκαία όταν μια ομάδα δημιουργεί υποχρεώσεις και ζημίες, θα πρέπει να κεφαλαιοποιήσει κάποιες από αυτές και να γίνεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Δίνοντας η πρόταση Αθανασιάδη το δικαίωμα να συμμετάσχουν οι παλαιοί μέτοχοι πρώτοι στην ΑΜΚ, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και η Λέσχη θα διατηρήσει το ποσοστό της. Για αυτό πρέπει να στηρίξουμε ακόμα περισσότερο την Κοινωνία Μελών. Ο κόσμος πρέπει να προσδώσει ρευστότητα και αυτή να γίνει μετοχές»

Για την όχι και τόσο ικανοποιητική συμμετοχή του κόσμου στην Κοινωνία Μελών: «Είναι κάτι που μας προβληματίζει και το μελετάμε για να αλλάξει. Μαζί με τα δόκιμα, τα τακτοποιημένα μέλη είναι περίπου 3.100. Συνήθως οι μαζικές ανανεώσεις γίνονται μαζί με τα διαρκείας».

To Top