ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Ρουσιαμάνης ήταν ξεκάθαρος: Η διοίκηση έχει 45 μέρες για να άρει το απαγορευτικό μεταγραφών

Ο χρόνος εδώ και καιρό δεν είναι σύμμαχος με τον Άρη για την επόμενη χρονιά. Ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης ήταν ξεκάθαρος. Μέσα στις επόμενες 45 μέρες θα πρέπει να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών. Σε απλή μετάφραση απαιτείται “ζεστό χρήμα” σε… ποσότητα ως τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει φέτος νωρίτερα, στις 2 Οκτωβρίου. Όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα. Απαιτούνται χρήματα, χθες δεν υπήρξε ξεκάθαρη απάντηση πώς θα βρεθούν αυτά τα χρήματα (ούτε πόσα απαιτούνται), αλλά προφανώς οι άνθρωποι του Άρη θα πρέπει να έχουν κάποιες ιδέες στο μυαλό τους…

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών, διότι είναι εξαιρετικά απίθανο το σενάριο η FIBA να επιτρέψει δεύτερη σερί σεζόν την απόκτηση παικτών από το ελληνικό πρωτάθλημα, δίχως να υπάρχει λύση των bans.

Η ομάδα λογικά θα ξεκινήσει προετοιμασία μετά το 15Αύγουστο και ο Καστρίτης προφανώς θα θέλει να έχει σχηματοποιημένο ρόστερ σε μεγάλο βαθμό ώστε να είναι η ομάδα του έτοιμη από το ξεκίνημα της σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες που θα επιλεγούν, θα πρέπει να πειστούν ότι όντως θα λυθεί το απαγορευτικό μεταγραφών.

To Top