Ο ρόλος “κλειδί” του Σουνά και τα εξαιρετικά χτυπήματα του Λιόλιου

Κατά γενική ομολογία η εμφάνιση όλων των παικτών του Άρη στη χθεσινή πρεμιέρα με την Καστοριά κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα, ωστόσο η παρουσία Σουνά στο κέντρο αλλά και τα χτυπήματα του Λιόλιου στις στημένες φάσεις έκαναν την διαφορά.

Παίκτης-”κλειδί” της χθεσινής εμφάνισης ήταν αναμφισβήτητα ο Δημήτρης Σουνάς που έπαιξε για πρώτη φορά πίσω από τους δύο επιθετικούς. Ο νεαρός αρχηγός του Άρη κλήθηκε να παίξει σε μία θέση για την οποία δεν προορίζεται από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, όμως ελλείψει παικτών άδραξε την ευκαιρία κι έδειξε ότι μπορεί με την ίδια άνεση να αντεπεξέλθει, “τρυπώντας” την άμυνα της Καστοριάς με κάθετες πάσες αρκετές φορές.

Πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση του Νίκου Λιόλιου. Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Άρη δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στον χώρο της άμυνας και πήρε την ευκαιρία να δείξει αρκετές από τις επιθετικές του αρετές.

Πέρα από το ανέβασμα της μπάλας από τα αριστερά, ευχάριστη εντύπωση προκάλεσαν τα χτυπήματα του στις στημένες φάσεις. Το δεύτερο και το τρίτο τέρμα προήλθαν από δικά του χτυπήματα. Σέντρες ακριβείας μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον παίκτη που έδειξε από το πρώτο παιχνίδι ότι θα έχει την ευθύνη των περισσοτέρων χτυπημάτων στις στημένες φάσεις για φέτος.

To Top