ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο ρόλος του Τάλτον στο ντεμπούτο του και η άλλη όψη του νομίσματος

Δεν έκανε καλό παιχνίδι ο Γκάρι Τάλτον στο ντεμπούτο του. Αυτή είναι η πρώτη ανάγνωση για τον Αμερικανό πλέι μέικερ του Άρη, που βασίζεται προφανώς στο 1/12 σουτ εντός πεδιάς. Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Τάλτον αγωνίστηκε 35:48 σε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, ίσως στο πιο απαιτητικό της καριέρας του από πλευράς πίεσης και συνθηκών. Δεν ανταποκρίθηκε στο σκοράρισμα, πήρε ωστόσο ελάχιστα “άσχημα” σουτ, ανεξαρτήτως του ότι είχε μόλις 1/12.

Οι 6 ασίστ και 4 ριμπάουντ είναι στοιχεία που προσμετρώνται στα θετικά του 30χρονου πλέι μέικερ, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι, παίζοντας και τόσο πολύ έκανε μόλις 2 λάθη.

Το κακό για τον Τάλτον είναι ότι ήρθε από την Αμερική δίχως να έχει κάνει σωστή συντήρηση το καλοκαίρι και ξεκίνησε την προετοιμασία όντας αρκετά πίσω από τους υπόλοιπους. “Φορτώνοντας” ώρες προπόνησης είναι λογικό να είναι σφιγμένος – δίχως αυτό να αποτελεί δικαιολογία, γιατί είναι επαγγελματίας παίκτης – και λογικό να χρειαστεί χρόνο για να βρει τον ρυθμό του, όπως και όλη η ομάδα συνολικά.

To Top