ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Που είναι το τσαγανό αυτής της ομάδας;

Σε αδικούν καταφανέστατα, για μία ακόμα φορά φέτος, μέσα στο σπίτι σου και οι αντιδράσεις δείχνουν εικόνα ομάδας που δεν έχει… τσαγανό!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Στο ματς με τον ΟΦΗ, γίνεται πέναλτι στις καθυστερήσεις στον Ιντέγε, αδιαφορούν διαιτητής και VAR και στον αγωνιστικό χώρο δεν κουνιέται φύλλο! Δεν διαμαρτύρεται σχεδόν κανείς…

Το Σάββατο, ο Σκουλάς πάει στο VAR, του την… πέφτει όλη η Λάρισα πάνω του, από τον προπονητή, τους παίκτες, μέχρι και τους φροντιστές! Το ότι ο Σκουλάς τους ανέχτηκε και δεν απέβαλλε κανέναν, άλλο θέμα. Την δουλειά τους την έκαναν.

Αδικείται ξεκάθαρα ο Άρης, παίρνει πίσω το πέναλτι και ο μόνος που διαμαρτύρεται στον ρέφερι από τον σύνδεσμο Θεσσαλίας, είναι ο Ματίγια και στη συνέχεια ο Βέλεθ. Οι υπόλοιποι;

Δεν γίνεται να μην δεν δείχνεις τσαγανό μέσα στο “σπίτι” σου. Να δίνεις την εντύπωση σε κάθε διαιτητή πως ότι και να γίνει στο Χαριλάου, θα έχει ήσυχο απόγευμα… Φυσικά όχι σε υπερβολές, που έχουμε δεκάδες φορές στην Ελλάδα, όμως, πρέπει να δείχνεις αντίδραση, να εκφράζεις έντονα το αίσθημα της αδικίας.

Όσον για την εξωαγωνιστική προστασία της ομάδας; Είναι υποχρέωση του Θοδωρή Καρυπίδη να βρει τον τρόπο να διασφαλίσει το 50-50.

Κινδυνεύει η ίδια του η “επένδυση”, καθώς με τέτοιες διαιτησίες δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα…

To Top