Ο Σάκχοφ έσωσε στο 90′ την ΑΕΚ, πέρασε με 1-2 από τα Γιάννινα

Με γκολ του Σάκχοφ στο 90′ και ενώ ο Ουκρανός είχε μπει στο ματς 10 λεπτά νωρίτερα, η ΑΕΚ έφερε «τούμπα» τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (1-2), πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη μετά από δύο αγωνιστικές!

Φρενήρης ρυθμός στα πρώτα λεπτά, με τον ΠΑΣ να κερδίζει πέναλτι στα 15”! Ο Μήτογλου σε τζαρτζάρισμά του με τον Περέα εντός της περιοχής της ΑΕΚ, απώθησε τον αντίπαλό του με το δεξί του χέρι, με τον κ. Καραντώνη να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε στο 5′ ο Εραμούσπε, ο οποίος με δυνατή εκτέλεση στην κάτω δεξιά γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Άμεση η αντίδραση της ΑΕΚ, με την ποιότητα του Άμπραμπατ να «φωνάζει» στο 9′: Ο Μαροκινός άσος πήρε το «ριμπάουντ», ύστερα από απομάκρυνση της αντίπαλης άμυνας και με μονοκόμματη σουτάρα έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Για να έρθει η στιγμή της… λύτρωσης για την ΑΕΚ στο 90′, με τον Σάκχοφ -ο οποίος είχε πιάσει το σουτ στο 80′- να κάνει το 2-1 με σουτ εκτός περιοχής που κόντραρε

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς, 4-4-2): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν – Μπρένερ (69′ Μορέιρα), Καραχάλιος, Ντομίγνκες, Σνάιντερ (83′ Παντελάκης) – Μιλιντσεάνου (46′ Λώλης), Περέα.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης, 4-3-3): Στάνκοβιτς – Μισελέν (80′ Ρότα), Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι – Σιμόες, Σιμάνσκι (60′ Ανσαριφάρντ) – Άμραμπατ, Μάνταλος (80′ Σάκχοφ), Τσούμπερ (69′ Γκαρσία) – Αραούχο.

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ψάρρης, Ιορδάνης Δημητριάδης

4ος Διαιτητής: Άγγελος Αγγελάκης

VAR: Μπρούνο Εστέβες

To Top