Ο Σάμπα Λάζλο αποκάλυψε πως είχε πρόταση από τον Άρη

Πρόταση από τον Άρη και συζητήσεις για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας αποκάλυψε πως είχε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Λιθουανίας, Σάμπα Λάζλο! Ο Ρουμάνος τεχνικός σε συνέντευξή του σε λιθουανικό μέσο ενημέρωσης είπε ότι είχε διαπραγματεύσεις με τον Άρη, αλλά περίμενε πρόταση από Εθνική ομάδα και έτσι δεν ήρθε στην Θεσσαλονίκη.

Στο σάιτ “eurofootball.lt” φιλοξενούνται δηλώσεις του Λάζλο, ο οποίος είναι Ρουμάνος, αλλά έχει γεννηθεί στην Ουγγαρία. Ο 48χρονος τεχνικός είπε ότι είχε δεχτεί πρόταση από τον Άρη, αλλά οι συζητήσεις δεν προχώρησαν γιατί ο ίδιος περίμενε την πρόταση της Εθνικής Λιθουανίας και συν τοις άλλοις τον αποθάρρυνε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Δεν διευκρινίζεται πότε ακριβώς δέχτηκε την πρόταση ο Λάζλο, αλλά προφανώς πριν έρθει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, γιατί το προφίλ του ταιριάζει με ό,τι έψαχναν τότε οι άνθρωποι της ΠΑΕ και κατέληξαν τελικώς στον Πολωνό.

Τον Λάζλο θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας ομάδα, αφού μετέχει στον ίδιο όμιλο με τη Λιθουανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.

To Top