Ραντεβού Λέσχης – μετόχων για το αδιέξοδο στη ΚΑΕ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης και τους μετόχους της ΚΑΕ είχε σήμερα το απόγευμα το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης Φίλων Άρη μετά από πρόσκληση του προέδρου της, Γιάννη Γρανούζη. Συζητήθηκαν πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν το διοικητικό αδιέξοδο της ΚΑΕ και θα προσκληθεί από τον κ. Γρανούζη και ο Τάκης Γεωργούλης, κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα, για να ενημερώσει για την δική του θέση.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Λέσχης Φίλων Άρη θέλουν να ενημερωθούν απόλυτα για όσα συμβαίνουν στην ΚΑΕ ώστε να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι στην έκτακτη γενική συνέλευση της 6ης Φεβρουαρίου. Στο σημερινό ραντεβού ήταν παρόντα όλα τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ εκτός του Ντίμη Παπαϊωάννου, ο Θανάσης Τζεβελέκης, δεύτερος τη τάξει μεγαλομέτοχος και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης.

Έγινε μια επικοδομητική συζήτηση, το δ.σ. της Λέσχης έχει πάρει ήδη μια πρώτη εικόνα, αλλά δεν θα μείνει εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Γρανούζης θα καλέσει τη Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα τον Τάκη Γεωργούλη για να του ζητήσει τη δική του θέση, αναφορικά με τη λύση διοίκησης πρωτοδικείου. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, ο κ. Γεωργούλης θα ερωτηθεί αν ισχύει ακόμα η πρόταση για το πρωτοδικείο.

Είναι πολύ πιθανό, για να μην προκύψουν ασάφειες ή παρεξηγήσεις οι μέτοχοι να καταθέσουν γραπτώς τις προτάσεις τους για το διοικητικό, όπως το ίδιο να ζητηθεί και από τον κ. Γεωργούλη. Οι μέτοχοι άφησαν να εννοηθεί πως αν ισχύει ακόμα η πρόταση Γεωργούλη, τότε να συζητηθεί από μηδενική βάση.

To Top