Ο Τσιώλης γέλασε στο 91′, ο Αστέρας κέρδισε τον ΠΑΣ

Με γκολ του Ηλία Σολάκη στις καθυστερήσεις ο Αστέρας Τρίπολης του Σάκη Τσιώλη κέρδισε τα Γιάννενα με 2-1, την ώρα που η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κερδίσει τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο και έμενε στο 1-1. Ο ΠΑΟΚ με ένα τυχερό γκολ του Αθανασιάδη κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

ΑΣΤΕΡΑΣ 2
ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1

Στη Τρίπολη ο Αστέρας “σώθηκε” από τον Σολάκη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και πήρε τη νίκη με 2-1. Είχε ανοίγει το σκορ ο Ράγιο στο 3′, ισοφάρισε ο Μπεσέρα στο 35′, αλλά τελικά ο Τσιώλης έφυγε νικητής από τη κόντρα του με τον Άγγελο Αναστασιάδη.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Φορμίκα (46′ Σολάκης), Ουσέρο, Χουανίτο, Πιπίνης, Ράγιο, Χούλι (58′ Μπακασέτας), Περόνε (69′ Έγκον).
ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Κηπουρός, Πάντος, Πατσατζόγλου, Ντάσιος, Ζαραδούκας (74′ Μιχαήλ), Λίλα, Σκούφαλης, Γεωργίου, Μπεσέρα, Βίλα (67′ Τζάνης), Βάντερσον (33′ Μπακαγιόκο).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1
ΑΕΚ 1

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει μέσα στην Κρήτη τον Εργοτέλη, αλλά το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο που νοιάζει την “Ένωση”, αφού τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα οδηγούν στην έξοδο πολλούς παίκτες της. Ο Λυμπερόπουλος στο 49′ έκανε το 0-1 για την ΑΕΚ, όμως ο Κατσικοκέρης ισοφάρισε σε 1-1 στο 75′.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πίρσον, Τζανακάκης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής, Κυριακίδης, Ολίσε, Μπέτο (Κατσικοκέρης 61′), Κουτσιανικούλης, Μπούντιμιρ, Φραγκουλάκης.
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Αργυρίου, Κλωναρίδης (Καφές 70′), Λυμπερόπουλος, Χοσέ Κάρλος (Γκερέιρο 46′), Μπουγαϊδης (Κοντοές 43′), Βάργκας, Σιαλμάς, Ρίκκα, Δέλλας, Λαγός.

ΠΑΟΚ 1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0

Με ένα τυχερό γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στο 10′ ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, με τον οποίο αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Κουλουχέρης.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετό, Μαλεζάς, Κατσικάς, Λίνο, Λάζαρ (89′ Μπαλάφας), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Ίβιτς (64′ Γιάννου), Ρομπέρ (77′ Πόποβιτς), Αθανασιάδης.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σιδεράκης, Πετκάκης, Σιόβας, Κουλουχέρης, Ρόκας, Όμο, Γουνδουλάκης (83′ Ντούνης), Κούρντι, Ρόβας (73′ Σταματής), Αμπντουλάγεβ, Σταυροθανασόπουλος.

To Top