ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Σάντε Σίλβα… παρακολουθείται στενά από τη Γουέστ Χαμ για τα κατορθώματά του στον Άρη (video)

Ο Σάντε Σίλβα… παρακολουθείται κάθε βδομάδα από τη Γουέστ Χαμ για τις επιδόσεις του και προφανώς έγινε “θέμα” στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων μετά το γκολ που πέτυχε και την ασίστ που έδωσε κόντρα στον Αστέρα.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της Γουέστ Χαμ: “Στην ελληνική Superleague ο Σάντε Σίλβα είχε άμεσο αντίχτυπο για τον Άρη στη προσπάθεια της ομάδας του να εξασφαλίσει μια θέση στην Ευρώπη.

Με το σκορ στο 0-0 εντός έδρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Σίλβα ως αλλαγή εμφανίστηκε στο 60’ στον αγωνιστικό χώρο και εννέα λεπτά μετά έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα.

Ο νεαρός Πορτογάλος με εξαιρετική ταχύτητα εκμεταλλεύτηκε την ακριβή πάσα του Ντάνιελ Μαντσίνι (εδώ έκαναν λάθος οι Άγγλοι, γιατί την ασίστ στο γκολ τη δίνει ο Λούκας Σάσα), πέρασε τον αμυντικό αντίπαλό του, πέρασε και τον τερματοφύλακα και από κλειστή γωνία πλάσαρε δίπλα από τον αμυντικό που ήταν στη γραμμή.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να κάνουν ευκαιρίες και στις καθυστερήσεις, ο Σίλβα με άλλο ένα δείγμα των εξαιρετικών προσόντων του, πάσαρε στον Μάνο και αυτός σφράγισε τους τρεις πόντους.

Έχοντας εξασφαλίσει θέση στα πλέι οφ, ο δεύτερος Άρης βρίσκεται πλέον 5 βαθμούς μπροστά στη προσπάθεια να εξασφαλίσει θέση στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ απομένουν οχτώ αγώνες”.

To Top